Komentara: 0
Pregleda: 2604

Juniori Spartaka osvojili Kup Srbije u rvanju

21.04.2014. u 23:31h
Izvor: RTV
Ovogodišnje Kup takmičenje rvača grčko-rimskim stilom u juniorskoj konkurenciji završeno je ukupnim trijumfom Spartaka.
Juniori Spartaka osvojili Kup Srbije u rvanju

Spartak je u subotičkoj Hali sportova osvojio 6 bodova manje od Partizana koji je sakupio 35, dok je treće bilo Potisje sa 25 bodova. Zahvaljujući boljem učinku na prvom Kupu, Spartak je osvojio trofej.

U konkurenciji 66 klasičara u kategoriji do 50 kg najbolji je bio David Šupica, član Proletera, a do 55kg zlato je pripalo Sebastijanu Nađu, članu Potisja.

Do 60kg prvi je bio Robert Dudaš iz Spartaka, 66 kg zlato Norbert Čikoš, Spartak, 74kg 1. Božidar Baltić, Partizan, 84 kg najuspešniji Tomaš Šlajher, Potisje, 96kg zlato, Vladimir Stankić, Fruškogorac, i u konkurenciji superteškaša trijumf Bobana Živanovića iz Partizana.

Kruna sezone u domaćim okvirima je predstojeće pojedinačno juniorsko prvenstvo Srbije koje će se u maju održati u Kragujevcu, dok na međunarodnom planu predstoje EP u junu u Poljskoj i SP u avgustu u Zagrebu.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2604
Povezane teme

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.