Komentara: 2
Pregleda: 3882

Jedinstvo iz Zagreba pobednik 3. veteranskog turnira u hokeju na travi

28.06.2016. u 10:46h
Izvor: TV Subotica
Na terenima Parka sportova za vikend je održan 3. Međunarodni turnir za veterane u hokeju na travi na kojem su učestvovale ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Italije i Srbije. Pobednik turnira je Jedinstvo iz Zagreba.
Jedinstvo iz Zagreba pobednik 3. veteranskog turnira u hokeju na travi

Ove godine na turniru pored organizatora HK "Old boys" učestvovale su i dve ekipe iz Slovenije - Triglav i Lipovci, Jedinstvo iz Zagreba i ekipa "PATS" iz Trsta.

U utakmici za treće mesto slovenačka ekipa Lipovci slavila je rezultatom 3:2 protiv italijanskog PATSA, iako su hokejaši iz Trsta na poluvremenu imali dva gola prednosti. U finalu su se sastale iste ekipe kao i prethodne godine - Old boys Subotica i Jedinstvo iz Zagreba. Zagrepčani su se na najbolji način osvetili domaćinima za poraz od 8:5 u prethodnom finalu i ove godine poneli trofej najbolje ekipe pobedivši sa 9:6 boljom igrom u poslednjih 10 minuta utakmice.

Na kraju turnira organizatori dodelili su pehare najboljim ekipama i poželeli da se na istom mestu okupe i naredne godine i u još većem broju.

Uprkos lošoj infrastrukturi hokej na travi u Subotici opstaje zahvaljujući entuzijazmu i dobrim odnosima subotičkih klubova "Spartak EV" i "Old boys" sa savezima i klubovima iz regiona, pa je organizacija ovakvog turnira od velikog značaja za hokej na severu Bačke.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3882
Povezane teme

hokej na travi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.