Komentara: 2
Pregleda: 2848

Izuzetan vikend subotičkih sportista

22.03.2015. u 18:16h
Izvor: Subotica.com
Davno se nije desilo da jedan vikend donese ovoliko lepih sportskih vesti u kojima su subotički klubovi ostvarili očekivane i malo manje očekivane rezultate.
Izuzetan vikend subotičkih sportista

U samo tri dana pobede nad svojim protivnicima ostvarili su Spartakovi rukometaši, fudbaleri, fudbalerke, odbojkaši, stonoteniseri, dizači tegova, a pobedu su ostvarili i fudbaleri Bačke 1901.

Jedina "loša vest", ako je možemo nazvati tako, je poraz košarkaša Spartaka, ali koji nije imao posledice jer se znalo još ranije da je mladi tim Predraga Borilovića još ranije obezbedio opstanak u Prvoj ligi.

Pored ovih sportskih uspeha važno je izdvojiti i nagrade koje su osvojili članovi ŽFK "Spartak", kao i lep rezultat Spartakovih stonotenisera juniora.

Među sjajnim rezultatima mogla bi se izdvojiti istorijska pobeda ŽFK "Spartak" u osmini finala Kupa Srbije u kojoj je šampion iz Subotice postigao čak 33 pogotka.

Sve rezultate možete da pogledate u povezanim rezultatima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2848

Povezane vesti

Povezane teme

sport subotica

sport

grad sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.