Komentara: 1
Pregleda: 4891

Izložba Old tajmera

24.12.2012. u 16:35h
Izvor: RTV Yueco
Proteklog vikenda, Subotičani su imali priliku da posete izložbu oldtajmer vozila u Atrijimu hotela “Galeria”. Na izložbi u organizaciji Hotelskog poslovno kongresnog centra “Galerija”, Udruženje ljubitelja starih motornih vozila “Oldtajmer” je predstavilo Subotičanima deo eksponata svojih članova i to 8 starih motora i 8 starih automobila.
Izložba Old tajmera

Udruženje ljubitelja starih motornih vozila“Oldtimer” Subotica postoji 16 godina i broji oko 60 članova. U garažama Udruženja se nalazi oko 150 vozila od kojih je trećina restaurirana, druga trećina je trenutno na restauraciji, a ostatak čeka da bude restauriran. Na izložbi je bio prikazan i jedan primerak automobila pre restauracije. Za samo Udruženje, ova izložba mnogo znači, s obzirom na to da se održava, kako oni kažu, van sezone.

Izložba ovakvog tipa, nije prva održana u hotelu “Galeria”. Naime, saradnja hotela “Galeria” i Udruženja ljubitelja starih motornih vozila “Oldtimer” je dugogodišnja i uvek realizovana sa puno uspeha. Ova izložba je samo jedna u nizu aktivnosti tokom zime, u realizaciji hotela “Galeria”.

Za narednu sezonu, predstavnici Udruženja ljubitelja starih motornih vozila “Oldtimer”pripremaju petnaestu jubilarnu međunarodnu izložbu oldtimer vozila. Izložba će biti održana od 28. do 30. juna, a na njoj će se, pored članova Udruženja, predstaviti i ljubitelji oldtimera iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, Mađarske, Nemačke i mnogih drugih.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4891
Povezane teme

oldtajmeri

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.