Komentara: 0
Pregleda: 11093

Izložba i defile oldtajmera za vikend u Subotici

30.06.2016. u 11:32h
Izvor: TV Subotica
Udruženje „Oldtimer“ iz Subotice u petak, subotu i nedelju organizuje jubilarni susret ljubitelja oldtajmer automobila povodom 20. godišnjice od osnivanja. Jubilej će biti proslavljen uz dodelu priznanja i nagrada najboljima i svečani defile učesnika, koji će se održati u nedelju od Subotice do Kanjiže.
Izložba i defile oldtajmera za vikend u Subotici

Pre dve decenije, u septembru 1996. godine, nekoliko entuzijasta organizovalo je Udruženje ljubitelja starih motornih vozila „Oldtimer“ u Subotici. Tokom godina, kroz Udruženje je prodefilovalo oko 200 motornih vozila. Udruženje danas broji oko 70 aktivnih članova, vlasnika vremešnih dvotočkaša i četvorotočkaša, koje će predstaviti na predstojećem susretu, na kom će učestvovati i zaljubljenici u oldtajmere iz zemalja regiona.  U subotu, tokom dana, izložba će se, sa bazarom delova, održati na Trgu žrtava fašizma (9,30-14 časova), a potom će se u predvečerje (17,30-20 časova) svi preseliti na Gradski trg.

Susret oldtajmera počinje u petak kada je zakazano okupljanje i trajaće do nedelje kada će se u parku Banje Kanjiža održati završni deo manifestacije. Ceo događaj podržali su Grad Subotica i Opština Kanjiža.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 11093
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.