Komentara: 1
Pregleda: 2777

Izložba dečjih radova na temu klizanja

11.03.2012. u 23:39h
Izložba dečjih radova na temu klizanja

HK Spartak iz Subotice u svojoj organizaciji treću sezonu za redom organizuje školu klizanja za decu. U tom periodu uspostavljena je lepa i uspešna saradnju sa velikim brojem vrtića i vaspitačica PU „NAŠA RADOST“ i sa velikim brojem osnovnih škola i učiteljima/cama sa kojima se organizuje grupni dolazak na zajedničke časove klizanja.

U dogovoru sa svima njima rodila se ideja da sva deca treba da nacrtaju rad iz predmeta LIKOVNA KULTURA I VASPITANJE na temu ŠKOLA KLIZANJA ili jednostavno KLIZANJE! Ostvarenjem ove ideje sakupljen je zaista veliki broj radova i svi oni će biti javno i izloženi, kako bi sva deca i svi ostali zainteresovani bili u mogućnosti da dodju i da pogledaju i uživaju u dečijoj mašti i umetnosti i njihovom viđenju sporta i rekreacije. Po izboru specijalnog žirija najbolji radovi će dobiti i simbolične nagrade.

Zajednička izložba dečijih radova će se održati od 12. – 17. marta 2012. godine u VESTIBILU GRADSKE KUĆE u Subotici (svečani ulaz sa strane Plave fontane). Izložba će biti otvorena svaki dan od 10.00 – 14.00h. Poseta izložbi je besplatna.

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2777
Povezane teme

hokej na ledu

uroš brestovac

klizanje

izložba dečijih radova

klizanje izložba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.