Komentara: 0
Pregleda: 5043

Izabrani najbolji sportisti u 2011.

17.12.2011. u 22:00h
Izvor: RTV Yueco
Izabrani najbolji sportisti u 2011.

Članovi žirija izabrali su sportiste Subotice za 2011 g. u tri starosne kategorije. U kategoriji pionira najbolji sportista grada je plivačica Milica Šoštarec iz plivačkog klub Spartak i sada već standardni član reprezentacije Vojvodine i Srbije. U kategoriji juniora odbojkaš Luka Medić, član MOK Spartak i osvajač zlatne svetske medalje kao član reprezentacije Srbije. U konkurenciji seniora najbolji je golman FK Spartak Zlatibor voda, Branimir Aleksić koji je nezamenljiv na golu mlade reprezentacije Srbije.

Članovi žirija su bili u sastavu Nemanja Simović, Dejan Vuković, Tibor Tot, Danijela Pinter, Nikola Stantić, Dragan Šolaja, Milka Matković I Ratko Bulajić jednoglasno su sastavili konačnu listu najboljih sportista u svim kategorijama. Zasluženim sportsitima priznanja će se svečano uručiti 26.12. u Velikoj većnici Gradske kuće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5043
Povezane teme

gradska kuća

spartak zlatibor voda

odbojkaški klub spartak

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.