Komentara: 1
Pregleda: 6630

Izabran predstavnik Subotice za veliko finale Jelen takmičenja

22.05.2015. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
U konkurenciji 16 izvođača koji su interpretacijama velikih kafanskih hitova pobrali simpatije publike i žirija, Marko Dmitrović je odneo pobedu na prvim „Naša stvar kafanskim karaokama” održanim u Subotici, i direktno se plasirao u veliko finale koje će biti krajem juna u Beogradu.
Izabran predstavnik Subotice za veliko finale Jelen takmičenja

Pukni zoro, A tebe nema, Prvi poljubac, Pozdravi je pozdravi.. samo su neke od pesama koje su takmičari interpretirali, a zahvaljujući aplauzima publike koje je merio poseban aparat – bukomer i glasovima žirija, odabrani su pobednici večeri – prvo mesto osvojio je Marko Dmitrović, drugi je bio Goran Pastor, dok je Miona Grgić trećeplasirana.

Pored pomenutih pesama, publika je u toku večeri imala priliku da uživa i u već velikom kafanskom hitu „Naša stvar” koji je Jelen pivo snimilo za svoje ljubitelje i prijatelje kako bi zajedno slavili sve lepe trenutke i vrednosti koje svi volimo i na koje smo ponosni.

Izabran predstavnik Subotice za veliko finale Jelen takmičenja

 „Večeras sam došao sa prijateljima, pre svega da se lepo zabavimo i pevamo, ne očekujući pobedu. Priznajem da sam imao i malu tremu, ali zahvaljujući podršci publike i prijatelja, uspeo sam da se opustim i dam svoj maksimum. Prva pesma kojom sam se predstavio publici bila je „Prvi poljubac”, dok sam kao drugo odabrao „Dajte vina hoću lom”. Što se tiče muzike, tu sam samouk. Volim pevanje i to je glavni razlog i što sam se i prijavio. Konkurencija je bila odlična, a to mi je ujedno bila i dodatna motivacija da budem još bolji.” – izjavio je nakon pobede Marko Dmitrović.

Izabran predstavnik Subotice za veliko finale Jelen takmičenja

Marko Dmitrović, pobednik takmičenja

Svi takmičari kući su poneli brojne nagrade Jelen piva, dok je prvoplasirani osvojio i posebnu nagradu -„Kafansko veče za najbolje prijatelje” u okviru koga će posebno za njega i njegove prijatelje biti organizovano druženje uz sve ono što čini jedno nezaboravno kafansko druženje – odličnu muziku, hranu i, naravno, Jelen pivo.

Izabran predstavnik Subotice za veliko finale Jelen takmičenja

Jelen karavan „Naša stvar kafanskih karaoka” do početka juna posetiće 15 gradova Srbije, međukojima su još i Kruševac, Apatin, Kraljevo, Užice, Beograd i drugi, kako bi bilo odabrano 15 predstavnika za veliko finale koje će biti održano krajem juna u Beogradu. Tri najbolja učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Pored toga, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”,za sebe i prijatelja po izboru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6630

Povezana vest

Povezane teme

karaoke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.