Komentara: 0
Pregleda: 2215

Isključenja struje (23.07.)

22.07.2013. u 13:25h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (23.07.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će doći do prekida u isporuci električne energije od 8 do 12 časova u delu Imotske između Fočanske i Batinske, Danče Bertuša, Albe Franciškovića, Petra Petrekanovića, Ivana Kvale, Stevana Tikvickog, deo Fočanske i deo Batinske od Danče Bertuša prema Stevana Tikvickog.

Od 8.30 do 13 časova struje neće biti u naselju Makova sedmica ( deo Majšanskog puta - od prve krivine - sa okolinom, Isidore Sekulića sa okolinom, Graničarska sa okolinom, Ane Franka sa okolinom, Bračka sa okolinom).

Od 12.30 do 14.30 u delu Mažuranićeve od Laze Mamužića do Georgi Dimitrova, početak Staniše Neorčića, početak Marije Bursać, Žarka Vasiljevića, početak Svete Katarine do Žarka Vasiljevića, početak Georgi Dimitrova do Golubove, deo Iriškog venca između Georgi Dimitrova i Hanibala Lučića, Šibenska, Reljkovićeva, početak Hanibala Lučića do Golubove, deo Golubove od Hanibala Lučića do Lukač Ištvana.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2215
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.