Komentara: 0
Pregleda: 3033

Isključenja struje (17.09.)

16.09.2013. u 13:11h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (17.09.)

Zbog radova na mreži sutra struje neće biti od 7 i 30 do 12 i 30 u sledećim ulicama u Subotici: delu Fočanske od Franje Kluza (Somborski put) do Danče Bertuša, deo Debarske između kućnih brojeva 13 i 24 do kućnih brojeva 49 i 54, početak Bojanske do kućnih brojeva 64 i 65, deo Frana Supila između Bojanske i Imotske.

Isti dan od 8 do 13 struja će biti isključena u sledećim ulicama: Vlasenička, početak Rutai Ištvana, Vladimira Rolovića, Patrisa Lumumbe, početak Jelene Čović do Dečanske, deo Otmara Majera u okolini Jelene Čović, Zenička, deo Starine Novaka od Zeničke do Aksentije Marodića, od 9 do 12 Male Pijace    Na Fodor duž sa okolinom Na delu ulice Sunčana, između Samoborske i Đevđelijske.

Od 9 i 30 do 11 i 30 Delovi Beogradskog puta (deo od "IDEA" supermarketa do Verušićke, deo od Plate Dobrojevića do Lovćanske neparna strana), Verušićka, deo Aksentija Marodića od Vojislava Ilića prema Generala Kutuzova, delovi Vojislava Ilića (deo između Verušićke i Aksentje Marodića neparna strana i deo između Aksentije Marodića i Plate Dobrojevića), Generala Kutuzova, deo Plate Dobrojevića od Beogradskog puta prema Generala Kutuzova, Ilindenska, Juraja Arnolda, Moravička, Gružvanska, Prijedorska, Gradišćanska i Takovska.

Od 15 do 19 Antuna Suturevića sa okolinom, početak Anđe Rankovića do krivine, Žabaljska, Begejska, Daruvarska, deo Bajskog puta između Sabo Geze i Begejske, kraj Beočinske od kućnih brojeva 14 i 15, početak Matije Poljakovića do kućnih brojeva 8 i 9, Josipa Vukovića Đide, kraj Vrbaske od Novoselske, kraj Primorske od Josipa Kleta, početak Maglajske do kućnih brojeva 7 i 30, Radoja Vujoševića, deo Silađi Eržebet.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3033
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.