Komentara: 1
Pregleda: 2831

Isključenja struje (07.08.)

06.08.2013. u 13:48h
Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Isključenja struje (07.08.)

Zbog radova na elektroenergetskim objekima, sutra će doći do prekida u isporuci električne energije od 8.30 do 12.30 na Kelebiji na početku Edvarda Kardelja od Bajske pruge do Kestenove, Bečka, početak Balzakove do Kestenove, Gročanska, Imrea Čepea, Janoša Hercega, Josipa Kolumba sa okolinom, Skadarljska, Batajnička, Crnogorska, Kajsija, Krušaka, Krznarska, Gelegonja, Lepa, Crnog Peska, Dunja, Platonova, Solunska, Sonje Marinković, Nil Amstronga, Jorgovanska, Kestenova, deo 4.Jula između Sonje Marinković i Kestenove, Meljkutski put sa okolinom.

Od 15 do 20 časova, struje neće biti takođe na Kelebiji u delu Edvarda Kardelja  između Jovana Mikića i Livadske ulice sa okolinom, Bose Milićević, Matije Gubca, Matka Vukovića, Četvrtog Jula, Jovana Mikića, Otmara Majera, Pala Papa, Osmog Marta, Karolja Čeha, Veljka Vlahovića, Prvomajska, Lazara Nešića, Livadska i Ištvana Kizura od Ferenca Kiša prema granici.

Od 9 do 12 časova, bez struje će biti ulice Fočanska, Daruvarska, Bele Bartoka br.9  i  Trg Mađar Lasla br.2 na Paliću i Eđšeg i Gornja u Čantaviru.

Izvor: Elektrovojvodina (ED Subotica)
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2831
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.