Komentara: 0
Pregleda: 2428

Isključenja struje (04.04.)

03.04.2013. u 13:33h
Izvor: RTV City
Isključenja struje (04.04.)

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će doći do prekida u isporuci električne energije od 9 do 11.30 na levoj strani ulice Braće Radić od Pavela Miškina do Bajnatske, Ivana Zetovića, Ivana Ivanića, Nikole Matkovića, kraj Stipana Kopilovića od Istarske, deo Masarikove između Pavela Miškina i Bajnatske, Bogoboja Atanackovića.

Od 9 do 12 časova u naselju Ker (između Skerlićeve i Jaše Ignjatovića sa okolinom - Ivana Antunovića sa okolinom), u Palmotićevoj i Ruđera Boškovića sa okolinom, Cankarevoj, Skenderbegovoj, Gundulićevoj sa okolinom, Kolubarskoj, Marka Oreškovića od Ivana Antunovića do Dragojle Jarnević, Unskoj, Dragojle Jarnević, Ivana Kukuljevića, Kladovskoj, Ogulinskoj, Kostolačkoj, Takovskoj, Vladimira Đanića, na Somborskom putu u poslovnom centru u okolini stadiona FK"Bačka".

U istom terminu (9-12 časova), struje neće biti u Čantaviru u delu Srborbranske od Bolmanske prema 11.Oktobra, Halas, Čaki Lajoša. 6.Nova, 11.Oktobra, deo Topolskog puta od Bolmanske prema Eđseg ( sa salašima na Topolskom putu ), deo Kanjiške od Bolmanske prema Somborskoj, deo Kiš Ferenca između Omladinske i Topolskog puta, deo Somborske između Čikerijske i Topolskog puta, Eđseg, Haladaš, Gornja, Čikerijska.

Od 9 do 11 časova, bez struje će biti deo Ganjo šora na Kelebiji, od Balzakove do kućnih brojeva 40 i 41.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2428
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.