Komentara: 2
Pregleda: 3095

Internet klub na Ekonomskom fakultetu

02.12.2011. u 14:52h
Izvor: RTV Yueco
Internet klub na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet u Subotici do letnjeg raspusta trebalo bi da dobije internet klub u kom će studenti, osim povezivanja na globalnu mrežu moći da imaju svoj kutak gde će da se osveže, razmene neka iskustva, ali i organizuju određene tribine.

Podršku Ekonomskom fakultetu u izgradnji ovog kluba daće i OEBS, koji je i do sada pomagao fakultetu, pogotovo kada je u pitanju otvaranje odeeljenja Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

Dekan ekonomskog fakulteta predao je kompletan projekat predstavniku OEBSA koji se tiče opremanja internet kluba, koji bi se nalazio između dva amfiteatra. U 150 kvadratnih metara studenti će osim svakodnevnih relaksirajućih stvari imati prilike da organizuju i određene tribine.

EOBS, sada već kao stalni partner Ekonomskog fakulteta, dao je podršku ovom predlogu i jednim delom finansiraće predstavljeni projekat.

Ekonomski fakultet i EOBES već sarađuju kroz odeljenje koje se ove godine otvorilo u Bujanovcu i na kom studenti slušaju nastavu na srpskom i albanskom jeziku. Prvi krug nastave je već održan, odslušana su 4 predmeta i polagani su prvi kolokvijumi. 92 studenta upisalo je ovaj Ekonomski fakultet u Bujanovcu, od čega su njih 69 na budžetu, dok su tri studenta naknadno oslobođena plaćanja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3095
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

internet klub ekonomski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.