Komentara: 6
Pregleda: 3204

Ideja je promocija medicinskog turizma

16.01.2013. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
U Gerontološkom centru potpisan je sporazum između preduzeća Fiva, Hotela Galerija i pomenute ustanove. Sporazum podrazumeva saradnju u oblasti rehabilitacije, a samim tim predstavlja i održivost projekta "Regionalni centar za edukaciju, prevenciju oboljenja i fizikalnu rehabilitaciju pacijenata obolelih od cerebrovaskularnog insulta i multipleks skleroze" nastalog izmedju Republike Hrvatske i Republike Srbije, koji finansira Evropska unija.
Ideja je promocija medicinskog turizma

Potpisan je sporazum o saradnji u vidu privatnog-javnog partnerstva. Cilj je da se promoviše medicinski turizam i gosti koji dođu u Suboticu mogu da u okviru paketa da dobiju noćenje, besplatan velnes i usluge jednog od najsavremenijih rehabilitacionih centara u zemlji.

U Hotelu “Galerija” objašnjavaju da sve rade kako bi se poboljšao turizam u gradu. Medicinski turizam, postaje sve popularniji i ovo je idealna prilika da se ponudi bolji proizvodi na tržištu.

Dodatni sadržaj koji će od sada da pruža Hotel “Galerija” u saradnji sa Gerontološkim centrom je specifičan, jer je reč o medicinkom turizmu. Rehabilitacioni centar je deo projekta susedske saradnje Gerontološkog centra Subotica i Udruženja penzionera iz Osijeka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3204
Povezane teme

gerontološki centar subotica

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.