Komentara: 4
Pregleda: 4967
Foto

"Hvala dedi na pobedi"

09.05.2013. u 01:58h
Društvo srpsko-ruskog prijateljstva "Resurs" obeležava 9. maja Dan pobede nad fašizmom organizovanjem besplatnih koncerata u Novom Sadu i Subotici.
"Hvala dedi na pobedi"

"Zajedno sa našim ruskim prijateljima ćemo muzičko-scenskom manifestacijom podsetiti na ovaj značajni datum naše i svetske istorije. Verujemo da će se građani Novog Sada i Subotice, kao i svi oni koji se tada budu našli na tim mestima lepo zabaviti na našim besplatnim koncertima kojima nastojimo da obnovimo sećanje na dan kad je pobeđeno zlo i kada je započela nova epoha.

Muzička manifestacija se zove “Hvala dedi na pobedi” i posvećena je pre svega onima koji su bili žrtve ili su se žrtvovali u Drugom svetskom ratu da bi smo mi bili slobodni danas".


Na ovoj manifestaciji pod nazivom "Hvala dedi na pobedi", koja je na glavnom Gradskom trgu u Subotici održana danas od 18 do 20 časova, nastupili su gosti iz Rusije i to Akrobatsko plesni studio "Alfa", solista Sergej Ignatijev, Plesni ansambl "Nadežda", Omladinsko muzičko pozorište "LOTOS", kao i novosadski bend "Garavi sokak".

Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor Koncert: "Garavi sokak" i ruski folklor
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4967
Povezane teme

dan pobede nad fašizmom

koncert na gradskom trgu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.