Komentara: 24
Pregleda: 7538

Humanitarno veče za pomoć Martinu Poši

28.08.2015. u 12:08h
Izvor: Subotica.com
Martin teško hoda, nosi pelene, trpi strašne bolove, pije gomile skupih i jakih lekova. Njegovi roditelji pored njega imaju još dve devojčice i pokušavaju na razne načine da sakupe novac za nastavak lečenja.
Humanitarno veče za pomoć Martinu Poši

Martin je trinaestogodišnji dečak iz Subotice koji od rođenja pati od hidrocefalusa, a situacija je pre nekoliko godina počela da se komplikuje. Poslednja operacija je rađena u Beogradu 2013. godine. Posle nje dolazi do teškog pogoršanja i Martin počinje da pije antipsihotike zbog grčenja mišića i nemogućnosti da spava. Postao je užasno agresivan i već godinu dana nosi pelene.

Martinu je potrebno da ode u Tursku na operaciju gde će mu uraditi menjanje šanta u glavi. Zahvat košta 6.000 eura, a dosada je sakupljen tek mali deo.

U cilju prikupljanja novčanih sredstava za Martina humanitarno udruženje žena "Mironosice" večeras na adresi Segedinski put 53 u Subotici (preko puta Rotografike) organizuje veče zabavne muzike humanitarnog karaktere na kojem će se prikupljati dobrovoljni prilozi za Martinovo lečenje i rehabilitaciju. U okviru humanitarne večeri nastupaće "Zoka i Jasko" i ženski vokalni sastav "Mironosice".

Pozivamo sve koji su u mogućnosti da pomognu u lečenju Martina Poše i u prilici su da novčanim prilozima učestvuju u namirivanju troškova zza operaciju u Turskoj da to mogu da učine uplatom na tekući račun 205-9011005075267-39 (Komercijalna banka) ma ime Martin Poša, odnosno za uplate iz inostranstva IBAN: RS35205903101952459688 / SWIFT: KOBBRSBG (Komercijalna banka, Silvija Skenderović).

Takođe postoji i humanitarni SMS za Martina koji važi samo za domaće mreže (VIP, Telenor, Telekom). Ko želi da donira može da pošalje SMS sa broj 53 na broj telefona 3030. Cena SMS poruke je 100 dinara, a PDV se ne obračunava.

Porodica Skenderović se zahvaljuje svima koji će svojim prilogom pomoći oporavak Martina i omogućiti mu donekle bezbrižnije detinjstvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 7538

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

martin poša

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.