Komentara: 5
Pregleda: 6628

Humanitarni vašar za Centar za osobe sa autizmom

23.12.2014. u 14:15h
Izvor: RTV City
U osnovnoj školi „Đuro Salaj“ juče je održan Humanitarni novogodišnji vašar kreativnih rukotvorina u duhu predstojećih praznika. Učenici od 1. do 8. razreda ove škole, kao i članovi kreativne radionice potrudili su se da za vašar pripreme zaista zanimljive rukotvorine, predmete od slame, ikebane, poklone, čestitke i crteže koje su prodavali, a sav novac koji je sakupljen namenjen je gradskom Centru za autizam.
Humanitarni vašar za Centar za osobe sa autizmom

Prema rečima Mimice Andrić, direktorice osnovne škole „Đuro Salaj“, Centru za osobe sa autizmom je pomoć neophodna. Iz tog razloga, humanost i dobro raspoloženje učenika ove škole doprineli su veoma uspešnom i posećenom vašaru, u sklopu koje je bila pripremljena i pozorišna predstava.

Suzana Skenderović, predsednica Centra za osobe sa autizmom grada Subotice istakla je veliko oduševljenje vašarom, koji je okarakterisala kao lep gest same škole, kao i njenih učenika prema ovom Centru. Iako do sada nisu sarađivali vašar označava početak jedne lepe i uspešne saradnje.

Novogodišnji vašar organizovali su OŠ „Đuro Salaj“ i Tim za saradnju sa roditeljima i porodicom.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 6628
Povezane teme

oš đuro salaj

osobe sa autizmom

autizam

centar za autizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.