Komentara: 3
Pregleda: 2479

Hokejaši Spartaka učestvovali u međunarodnom kampu u Budimpešti

26.08.2014. u 10:24h
Izvor: Subotica.com
U Budimpešti je od 18. do 24. avgusta održan kamp na ledu koji je organizovao "Hockey without borders" iz Kanade i na kojem su učestvovali igrači iz HK "Spartak" Subotica, HK "NS Stars" Novi Sad i HK "Vukovi" Sarajevo.
Hokejaši Spartaka učestvovali u međunarodnom kampu u Budimpešti

Na pripremnom kampu pred početak aktivnosti i nastupa na turnirima i utakmicama u Srbiji i Mađarskoj, učestvovalo je ukupno 34 dece iz tri gore navedena kluba, koji su vredno trenirali pod stručnim nadzorom trenera iz Kanade Metjua Robinsa i Krega Klinkhofa.

Na kampu je sproved mini program koji je obuhvatio sve osnovne i napredne elemente u igri, i ukupno je odrađeno 20-ak sati na ledu (od toga i jedna prijateljska utakmica i jedan mini turnir, kao i jedan specijalizovani golmanski trening), zatim 7 sati treninga "na suvom", kao i 4 sata "teorijske" nastave.

Pored izuzetno potrebnih hokejaških elemenata, deca iz tri kluba su imala priliku da puno vremena provedu i u zajedničkom druženju i obilasku zanimljivosti u samoj Budimpešti, čime je dodatno unapređena i do sada uspešna saradnja ovih klubova.

Hokejaši Spartaka učestvovali u međunarodnom kampu u Budimpešti

Hokejaši Spartaka učestvovali u međunarodnom kampu u Budimpešti

Foto: Hokej klub "Spartak"

Aktivnosti u narednom periodu

Po planu i programu HK "Spartak" seniori ovog kluba 13. i 14. septembra učestvuju na III međunarodnom turniru u InLine hokeju "Tapir Kup 2014" u Zagrebu (Hrvatska) gde će učestvovati 12 ekipa iz 5 država, dok selekcije U8 i U10 u Budimpešti na otvaranju nove sezone 27. i 28. septembra imaju svoj prvi zvanični nastup, na kojem će učestvovati preko 50 ekipa. Već polovinom oktobra sa nastupima kreće i MIX ekipa HK "Spartak" u VUB Prvenstvu Mađarske

U HK "Spartak" se nadaju da će ledena ploča na Gradskom klizalištu u Subotici biti postavljena do polovine novembra, kako bi se što pre uključili u takmičarski ritam.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2479
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.