Komentara: 1
Pregleda: 2371

Hokejaši Spartaka učestvovali na međunarodnom turniru "Tapir Kup 2014"

16.09.2014. u 18:31h
Izvor: Subotica.com
Hokej klub "Spartak" učestvovao je u subotu na 3. međunarodnom turniru u InLine hokeju (hokej na rolerima) za seniore "Tapir Kup 2014" koji se održao u Zagrebu. Spartak je posle teškog žreba zauzeo pretposlednje mesto, dok je prvo mesto osvojio hrvatski predstavnik IHK "Kune". Pored Spartaka iz Srbije je učestvovao još i beogradski Partizan.
Hokejaši Spartaka učestvovali na međunarodnom turniru "Tapir Kup 2014"

Na jednom od najvećih i najbolje organizovanih turnira u regionu učestvovalo je ukupno 12 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Srbije, gde se igralo najpre u grupnoj fazi, i potom za plasman na osnovu ostvarenog rezultata.

HK "Spartak" na ovom izuzetno kvalitetnom i jakom turniru nastupio je u podmlađenom sastavu, ali je imao i veoma nepovoljan žreb te se već u grupnoj fazi takmičenja susreo sa ekipom IHK "Kune" iz Zagreba (na kraju osvajači turnira) od kojih su poraženi sa 5:0, i sa ekipom IHK "Purani" (Zagreb) od kojih su poraženi sa 7:0.

U borbi za plasman HK "Spartak" se susreo sa ekipom HK "Kiškoroš" iz Mađarske koja je bila pojačana sa nekoliko igrača iz Segedina. Posle regularnog dela utakmice bilo je 2:2, a posle boljeg izvođenja penala HK "Spartak" je odneo pobedu sa ukupnim rezultatom 4:3. Iz HK "Spartak napominju da su sva tri penala za HK Spartak izveli njihovi najmlađi igrači na ovom turniru (kadeti - igrači do 16 godina) Denis Katančić, Adam Lošonci i Gabor Tancoš, koji su svojom preciznom realizacijom praktično i doneli pobedu subotičkoj ekipi.

Konačni raspored na ovogodišnjem Tapir Kupu: 1.Kune, 2. Dolenjske Toplice, 3. Dinamo, 4. Flavijevci, 5. Partizan, 6. Pitoni, 7. Pavza, 8. Kune 2, 9. Tapiri, 10. Koprivnica, 11. Spartak, 12. Kiškoroš

HK "Spartak" nastupio je u sledećem sastavu: Erich Alaker, Nikola Bursać, Žolt Šandor, Darko Popović, Srđan Dakić, Uroš Brestovac, Denis Katančić, Gabor Tancoš i Adam Lošonci.

U nastavku aktivnosti HK "Spartak" već predstojećeg vikenda ide na treninge na led u Mađarsku sa svojim selekcijama U8 i U10 kako bi barem donekle osetili rad na ledu, jer će te selekcije već 27/28 septembra imati veliki turnir otvaranja sezone u Budimpešti, dok početkom oktobra iste aktivnosti očekuju i starije selekcije HK "Spartak" (U12 U14 i U16).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2371
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.