Komentara: 7
Pregleda: 3805

Hokejaši Spartaka dočekali Crvenu zvezdu i Partizan

29.12.2014. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda Hokej klub "Spartak" je imao nastupe na Gradskom klizalištu, gde je gostovala ekipa HK "Crvena zvezda" iz Beograda sa selekcijama U16 i seniori, dok je ekipa U14 nastupala u Novom Sadu, gde je kombinovana ekipa dočekala HK "Partizan".
Hokejaši Spartaka dočekali Crvenu zvezdu i Partizan

U subotu selekcija U16 je igrala sa HK "Crvena zvezda" i posle jedne vrlo dinamične utakmice sa visokim ritmom na kraju ipak doživela poraz posle produžetaka i izvođenja penala. Svega 2 minuta pre kraja domaća ekipa je bila u prednosti 3:2, ali sa igračem manje, i u ovoj situaciji gosti su izvadili golmana i zaigrali sa 6 igrača na terenu, da bi posle 30-ak sekundi uspeli da izjednače rezultat. Do kraja regularnog dela utakmice i u produžecima nije više bilo golova, a u penal seriji gostujuća ekipa je bila spretnija i srećnija te odnela pobedu. Našim momcima se nema šta zameriti jer su pre samo 3 nedelje, posle svega 2 treninga odrađena na ledu, od iste ove ekipe izgubili u Beogradu sa 0:14, te su trenažni procesi u proteklom periodu i te kako imali efekta i doveli do ogromnog napretka u igri.

HK "Spartak / NS Stars" - HK "Crvena zvezda"  3:4 (1:2 1:0 1:1 0:0 0:1)

Za HK "Spartak / NS Stars" su nastupili: Velašević Miloš, Kojić Miloš, Pavlović Filip, Tancoš Gabor, Okulić Slobodan, Brcan Ljubomir, Katančić Denis, Tancoš Tamaš, Pejović Nemanja, Subotić Srđan, Kastel Viktor, Bugarski Ognjen i Uzunović Srđan. Treneri: Jaramazović Zoran i Brestovac Uroš.

Hokejaši Spartaka dočekali Crvenu zvezdu i Partizan

Selekcija Seniora je istog dana ugostila beogradsku Crvenu zvezdu i posle jedne zanimljive i izuzetno sportski fer i korektne utakmice krajnji ishod je bio HK "Spartak" - HK "Crvena zvezda"  4:7 (1:1 1:2 2:4), iako je svega 5 minuta pre kraja utakmice bilo 4:5, u samoj završnici je ponestalo snage i koncentracije, te su primljena 2 pomalo nesrećna gola za konačan rezultat na meču.

Za HK "Spartak" su nastupili: Alaker Erich, Vereš Vedran, Morris Nolan, Plavšić Dominik, Sabadoš Robert, Ber Alen, Bursać Nikola, Dulić Uglješa, Mešter Edvin, Peter Alen, Vereš Bruno, Tolmači Branislav, Farago Marko, Šljapić Igor i Popović Nikola. Trener: Jaramazović Zoran i Brestovac Uroš.

U subotu, ali u Novom Sadu, nastupila je i kombinovana ekipa U14 koja je dočekala HK "Partizan" gde je takođe odigrana jedna vrlo kvalitetna i do samog kraja neizvesna utakmica, a domaći sastav se bolje snašao i posle penala uspeo da osvoji pobedu i prve bodove u Prvenstvu.

HK "NS Stars / Spartak" - HK "Partizan"  7:6 (6:6) penali

Za zajedničku ekipu iz Subotice su nastupili Vidaković Matej i Đorđević Aleksandar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 3805
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.