Komentara: 2
Pregleda: 3224

Gužva u Domovima zdravlja

05.06.2012. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani čekaju i po nekoliko sati da stignu do lekara u Domu zdravlja bez obzira na to što imaju zakazan termin u određeno vreme, a da bi zakazali termin treba da čekaju i po nekolikop nedelja. U Domu zdravlja kažu da su gužve posledice nedostatka lekara koji Dom zdravlja pokušava da reši već nekoliko meseci.
Gužva u Domovima zdravlja

Subotičani sa kojima su nezadovoljni dugim čekanjem u ambulantama Domova zdravlja , bez obzira što imaju zakazane termine.

U Domu zdravlja Subotica kažu da već nekoliko meseci pokušavaju da reše problem nedostatka lekara. Pre nekoliko meseci su tražili od Ministarstva zdravlja da se zaposle još 4 lekara kako bi uradili preraspodelu kadrova u abulantama. Gužve u ambulantama se stvaraju zbog toga što lekari iz grada idu na zamene u vangradska naselja, ali i zbog godišnjih odmora.

Zbog godišnjih odmora će pojedine ambulante privremeno imati skraćeno radno vreme od 4 sata, ali još uvek u Domu zdravlja nisu dobili kadrovski plan, pa u celom Domu zdravlja stagnira nedostatak lekara u svim službama.

 

* * * * * * * * * * * * * *

U toku je nagradna igra u kojoj sajt popusti.rs nagrađuje posetioce sajta subotica.com, a za učestvovanje neophodno je svoj odgovor na pitanje "Koji je slogan sajta Popusti.rs" pošalju na e-mail adresu subotica@popusti.rs i nasumičnim izborom biće nagrađen po jedan posetilac.

Za više detalja prоčitajte sledeću vest:
Mini jubilej i nagrade za posetioce

Osvajači nagrada biće objavljeni na gornjem linku, na sajtu popusti.rs i biće obavešteni preko korisničkog naloga ili putem e-maila. Srećno svima.

Važno: Učesnici u nagradnoj igri moraju biti registrovani na sajtu Popusti.rs i prijaviti se sa email adrese sa kojom su se registrovali da bi se mogli povezati u sistemu sa nagradnim vaučerom.

* * * * * * * * * * * * * *

Danas imamo dva dobitnika koji su imali sreće da budu "izvučeni" a pre toga odgovorili tačno na nagradno pitanje, prva je Szuzanna Pálfi a drugi Peter Koša. Ovo su "srećnici" za danas (utorak, 5. jun) a već sutra nastavljamo sa novim pitanjem.

Pobednika ćemo kontaktirati putem e-maila.
Hvala svima na učestvovanju i više sreće drugi put.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3224
Povezane teme

dom zdravlja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.