Komentara: 9
Pregleda: 11459

Granični prelaz Bački Vinogradi dnevno pređe oko 500 putnika

19.06.2013. u 14:09h
Izvor: RTV Yueco
Za mesec dana Granični prelaz Bački Vinogradi - Ašothalom prešlo je 25.000 putnika. Dnevno prelaz pređe oko 500 vozila. Zadržavanja na prelazu ukoliko ima više automobila iznose oko 15 do 20 minuta.
Granični prelaz Bački Vinogradi dnevno pređe oko 500 putnika

Putnici koji su jutros prelazili granicu na prelazu Bački Vinogradi - Ašothalom bili su iznenađeni čekanjem. Kažu da su očekivali da se neće čekati više od pet minuta.

Jedan od razloga otvaranja novog graničnog prelaza bio je i da se rastereti granični prelaz Horgoš od putnog prometa. U proteklih mesec dana prelaz kod Bačkih Vinograda prešlo je 25.000 putnika, a Horgoš oko pola miliona putnika, što nam govori da za sada otvaranje novog prelaza nema mnogo uticaja na rasterećenje prometa putnika kod Horgoša.

Granični prelaz između Srbije i Mađarske, kod Bačkih Vinograda i Ašothaloma osim građana Srbije i Mađarske mogu da koriste  državljani ostalih zemalja Evropske unije, kao i Švajcarske, Islanda i Norveške.

Prelaz radi od 7 do 19 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 11459
Povezane teme

granični prelaz Bački Vinogradi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.