Komentara: 14
Pregleda: 4169

Gradonačelnik obišao radove na rekonstrukciji Hale sportova

06.07.2015. u 16:10h
Izvor: RTV City
Тokom letnje pauze pred start mnogobrojnih takmičenja u raznim sportovima na nivou države i Evrope, radnici i rukovodstvo JKP "Stadion" zajedničkim snagama vrše popravke i rekonstrukciju Hale sportova i pratećih objekata.
Gradonačelnik obišao radove na rekonstrukciji Hale sportova

Do sada radnici su u potpunosti obnovili parket na centralnom terenu koji je hoblovan i prelakiran sa novim linijama za rukometno, košarkaško i odbojkaško igralište, a ukupni radovi su koštali 800.000 dinara. Pored parketa radovi su završeni i na rekonstrukciji prenoćišta u sklopu Хale sportova koje je u potpunosti spremno da primi sportiste pred predstojeća takmičenja.

Trenutno radovi su u toku na popravci krova u iznosu od 5 miliona dinara, a do početka sezone biće postavljene i stolice na najveću tribinu koja će imati preko 500 sedećih mesta, a ovi radovi će biti završeni do kraja jula.

Za narednu godinu  u pauzi između takmičenja predviđena je zamena reflektora, rekonstrukcija spoljnih prozora kao i hoblovanje i lakiranje parketa u manjoj sali.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 4169
Povezane teme

hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.