Komentara: 45
Pregleda: 13973

Grad traži čistače snega - satnica 150 din

05.02.2012. u 13:30h
Grad traži čistače snega - satnica 150 din
Gradski štab za vanredne situacije na današnjoj sednici je konstatovao da je snabdevanje vodom, strujom, toplotnom energijom i gasom u gradu stabilno.
Centar za socijalni rad i „Karitas“ u protekla 24 sata zbrinuli su 10 beskućnika.

Akcija "Pomozi komšiji - pomozi gradu" koju je ovaj sajt inicirao imala je efekta i na gradsku vlast kojoj smo paralelno sugerisali da nije dovoljna komšijska solidarnost, iako smo sigurno da će je biti u većoj meri, potrebno je da se angažuje dodatna radna snaga koja će te aktivnosti sprovoditi sistematski u kordinaciji sa gradskim kriznim štabom i u skladu sa tom preporukom gradski štab za vanredne situacije poziva zainteresovane građane da danas i sutra čiste sneg uz nadoknadu od 150 dinara po satu. Zainteresovani građani treba da se jave odmah na telefon kontakt centra Gradske uprave broj: 024/626-999, a čistiće se prema prioritetima i na lokacijama koje je odredio štab.

Celokupno ljudstvo i mehanizacija „Čistoće i zelenila“ i dalje su 24 sata na terenu i čiste saobraćajnice.
Ekipe „Suboticatransa“ danas čiste stajališta, a autobusi „Suboticatransa“ voze po redu vožnje uz kašnjenja do 10 minuta.

Apelujemo na građane da čiste trotoare ispred kuća i zgrada, kao da sopstvene automobile koriste samo u slučajevima posebne potrebe kako bi se izbegla gužva u saobraćaju.

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvete i Vlade Vojvodine u ponedeljak 6. i utorak, 7. februara, u osnovnim i srednjim školama u Subotici neće biti nastave.

U slučaju potrebe za spasavanjem i pružanjem pomoći licima koja nisu u mogućnosti da dođu do mesta zbrinjavanja, građani se mogu obratiti na sledeće telefone:

- Crveni krst Subotica: 621-101
- MUP, policijska uprava: 92
- Služba hitne medicinske pomoći: 94, 551-373
- Vatrogasci: 93
- Kontakt centar Gradske uprave 024: 626-999
- Komunalna policija: 626-988
Sneg u Subotici
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 45
Pregleda: 13973
Povezane teme

čišćenje snega

sneg u Subotici

krizni štab

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.