Komentara: 6
Pregleda: 5936

"Gorenje je šef u kuhinji"

16.04.2015. u 22:45h
Izvor: Subotica.com
Kompanija Gorenje predstavila je svoju novu liniju ugradnih aparata poslednje generacije, naprednih funkcija i savremenog dizajna na svečanoj prezentaciji koja je održana danas u hotelu Galerija. Kompanija Gorenje predstavila je svoju novu liniju ugradnih aparata poslednje generacije, naprednih funkcija i savremenog dizajna na svečanoj prezentaciji koja je održana danas u hotelu Galerija.
"Gorenje je šef u kuhinji"

Tokom kulinarskog takmičenja „Ko je šef u kuhinji?“, na kom su eminentni beogradski kuvar Dejan Šutanovac i subotička kulinarska zvezda Olga Jurcek demonstrirali stil kuvanja nacionalne i internacionalne kuhinje, najbolje su se pokazale prednosti nove linije širokog asortimana standardnih, kompaktnih i pametnih aparata, ugradnih rerni, parnih i mikrotalasnih rerni, kao i aspiratora u tri različite linije: Essential, Advanced i Superior.

Kulinarsko takmičenje - „Ko je šef u kuhinji?“ ocenio je glavni kuvar hotela Galerija iz Subotice - Nenad Perić. Birajući između dva vrhunska kuvara i njihovih specijaliteta, glavni kuvar hotela Galerija je ipak odlučio -  pravi šef u kuhinji su Gorenje ugradni kuhinjski aparati!

"Gorenje je šef u kuhinji"

„Brzo i lako kuvanje je konačno postalo moguće zahvaljujući novoj generaciji Gorenje ugradnih aparata. Inovacijama iz Gorenja sada je omogućeno da se kuva brže, prave zdravija jela, kao i da se više zabavljamo tokom spremanja hrane. Inteligentne funkcije nove generacije u potpunosti pojednostavljuju pripremu hrane. Ugradne rerne, ploče i aspiratori su dizajnirani za jednostavnu upotrebu, lako čišćenje i održavanje a automatske funkcije i napredne karakteristike otvaraju put ka zdravijem životnom stilu,“ izjavio je na događaju direktor prodaje Goran Lukić.

Fotografije možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata Kompanija Gorenje predstavila novu liniju ugradnih aparata
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 dana
Komentara: 6
Pregleda: 5936
Povezane teme

gorenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.