Komentara: 14
Pregleda: 17053

Godinu dana od tragedije Zoltana Bukovca

13.01.2017. u 17:06h
Izvor: Subotica.com
Na današnji dan pre godinu dana, grupa mladića zverski i bez povoda pretukla je našeg sugrađanina Zoltana Bukovca (55) ispred njegove kuće u Teslinom naselju.
Godinu dana od tragedije Zoltana Bukovca

Nesrećni čovek, kome su nanete teške povrede glave, tri nedelje se borio za život u Opštoj bolnici u Subotici i Kliničkom centru u Novom Sadu. Tu životnu borbu, nažalost, nije uspeo da dobije. Preminuo je 3. februara, gotovo u isto vreme kada je sasvim slučajno, dok je na kapiji čekao suprugu, postao meta grupe razjarenih mladića, koji su jurili drugu osobu.

Iste večeri policija je privela osam momaka, ali su trojica puštena zbog nedostatka dokaza.

Više javno tužilaštvo je u avgustu podiglo optužnicu protiv Stefanа Ločе (23), Mariа Bašić Palkovićа (20), Markа Pavkovićа (22), Ognjenа Pavlovićа (20) i Ivana Čovića (18), koji je u tada bio maloletno lice.

Glavni pretres je u toku i uskoro se može očekivati i da sudija Višeg suda donese presudu.

- Sledeće ročište je 18. januara i onda sledi izricanje presude. Rečeno nam je da će presuda biti brzo, jer im ističe rok koji mogu da provedu u pritvoru – kaže za naš sajt Zoltanova udovica Valerija Bukovac. - Doći će brzo, ali ona neće biti pravedna, jer su pravi vinovnici ovog zločina na slobodi. To me jako boli, ali mi je drago što će sve ovo biti završeno. Moj bol neće proći, ali će bar ova agonija prestati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 17053

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.