Komentara: 2
Pregleda: 2431

Gimnastičari "Partizan - Železničara" nastupili na međunarodnom Kupu u Mađarskoj

30.04.2015. u 16:58h
Izvor: Sportski savez Subotice
Gimnastičari "Partizan - Železničara" učestvovali su na 14. Međunarodnom DKMT Kupu koji je održan 24. aprila u Kiškunhalašu u Mađarskoj na kojem su ostvarili zapažene rezultate.
Gimnastičari "Partizan - Železničara" nastupili na međunarodnom Kupu u Mađarskoj

U kategoriji do 10 godina, pojedinačno, Juđak Romeo zauzeo je 3. mesto, a Kulić Filip 4. mesto. U posebnoj konkurenciji nastupio je i Strajnić Mihajlo koji je zauzeo 3. mesto. U finalu na spravama, Juđak Romeo je zauzeo 3. mesto na krugovima i 3. mesto na razboju. Kulić Filip je bio  drugi na parteru, osvojio je 3. mesto na konju sa hvataljkama, 3. mesto na preskoku i 3. mestu na vratilu.

U konkurenciji 11-12. godina nastupio je Budimir Dušan i osvojio 2. mestu u pojedinačnom plasmanu. U finalnom delu Dušan je osvojio 1. mesto u vežbi na parteru, 2. mesto na konju sa hvataljkama, 2. mesto na krugovima, 1. mesto na razboju i 2. mesto na vratilu.

U kategoriji 13-14. godina nastupili su Gombaš Kristijan i Subić Aleksandar. Pojedinačni plasmani su bili sledeći: Gombaš Kristijan je osvojio 2. mesto, a Subić Aleksandar 3. mesto. U finalu na spravama: Gombaš Kristijan 2. mesto na parteru, 2. mesto na konju sa hvataljkama i 2. mesto na krugovima. Subić Aleksandar 3. mesto u vežbi na parteru, 3. mesto na preskoku i 2. mesto na vratilu.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2431
Povezane teme

gimnastika

gimnastičarski klub partizan željezničar

gimnastičarsko društvo partizan željezničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.