Komentara: 5
Pregleda: 4689

Galleria Wellness centar - dešavanja za kraj leta

27.08.2013. u 17:44h
Iskoristite mogućnost opuštanja u klimatizovanom prostoru Galleria Wellness centra dok još traju letnji dani. Za samo 690,00 rsd možete priuštiti sebi 4h odmora i relaksacije, i koristiti Wellness sadržaje kao što su: Dr Kneipp vodena terapija, Finska i Parna sauna, Tepidarijumi, Slana soba, Relax zona i Hidromasažne kade.
Galleria Wellness centar - dešavanja za kraj leta

Kada se pomene sauna, ona svakoga asocira na toplotu i nije privlačna ideja da se leti ide u toplu saunu?

Sauna jeste topla i neprivlačna za letnju sezonu, međutim, bliži se kraj leta, dani neće više biti tako vreli, pa smo zbog toga za goste Wellness centra pripremili Letnju Mohito Sauna seansu koja se sastoji iz pilinga kože morskom solju u parnoj sauni, a nakon sauniranja, rashlađivanje tela mentom i ledom. Za kraj seanse, gosti se mogu rashladiti bezalkoholnim Mohito napitkom. Sauna seanse se održavaju svakim danom od 10-12h pre podne i od 18-20h uveče. Za goste koji dođu u društvu, i to minimum 4 osobe, plaćaju samo 3 karte, dakle 4. je gratis.

Nakon sauna seanse, možete se opustiti uz korišćenje ostalih sadržaja Wellness centra. Na primer, u posebnoj atmosferi Relax zone, možete se odmoriti uz opuštajuću muziku i neki od naših časopisa, pročitati neku svoju knjigu ili se prosto fino naspavati. Dobar i miran popodnevni san je svima neophodan, a to kod nas u Wellness centru definitivno možete sebi priuštiti.

Galleria Wellness centar - dešavanja za kraj leta

Koliko je aktuelna Slana soba u ovom periodu?
Za pripremu imuniteta za jesen, predlažemo boravak u Slanoj sobi, i tim povodom smo za naše sugrađane pripremili akciju od 15% popusta za decu i odrasle. Znači, za 20min. boravka u slanoj sobi, umesto dosadašnjih 350,00 rsd, plaćate cenu od 290,00 rsd. Nova cena za boravak od 40 min, koliko se preporučuje za odrasle, je 510,00 rsd, umesto dosadašnjih 600,00 rsd. Termini za decu su od 8h do 9,30h ujutro, a za odrasle od 10h do 22h.

Šta još može biti interesantno u Wellness centru za kraj ovog leta?
Za naše sugrađane koji su uživali na ovogodišnjem vrelom suncu, na moru ili pored nekog bazena, predlažemo da dođu na Wellness tretman tela za hidrataciju i obnavljanje kože tela. Ovaj Wellness ritual se sastoji iz pilinga tela kojim se uklanjaju odumrle ćelije kože, zatim se na telo nanosi Terre Rossa maska bogata mineralima i prirodnim silikatima, koja povećava tonus kože. Nakon skidanja maske, u kožu se utrljava luksuzni penušavi serum od vina koji ima antioksidativno i hidratacijsko dejstvo. Poslednji korak tretmana je lagana masaža završnom Velvet Touch emulzijom koja dodatno regeneriše i neguje kožu. Nakon ovog tretmana, koža će biti vidno revitalizovana i meka, a duh i telo opušteni. Standardna cena ovog neophodnog tretmana je 1.990,00rsd, a povodom ove akcije, na tu cenu dobijate 10% popusta, tako da je nova, snižena cena 1.790,00rsd.

Do kada traju ova primamljiva letnja sniženja?
Pomenute akcije traju od 26.8.2013. pa sve do kraja leta, dakle do 22. Septembra 2013. godine.

Pozivam sve naše sugrađane da dođu da se opuste u mirnom i harmoničnom ambijentu Galleria Wellness centra i da uživaju uz lagane zvuke relaksirajuće muzike. Uz dobrodošlicu i predusretljivost našeg ljubaznog osoblja, doživećete savršen osećaj opuštenosti za kojim svi toliko tragamo.

Za više informacija, pogledajte: www.galleria-center.com/sr/wellness.html 

Branka Petrić Simić
Menadžer Wellness centra

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4689
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.