Komentara: 4
Pregleda: 8936

Gabor Sagmajster: novi motor za reli Dakar 2012.

12.11.2011. u 18:50h
Izvor: RTV Yueco
Gabor Sagmajster: novi motor za reli Dakar 2012.

Gabor Sagmajster speman je za ovogodišnji nastup na Dakar reliju, koji će se od Nove godine voziti u Južnoj Americi. Uspeo je u svojoj nameri da obezbedi novi, lakši motocikl, sa kojim očekuje bolje rezultate od dosadašnjih. Taj motocikl, zajedno sa timom i sponzorima, Gabor Sagmajster je prezentovao na centralnom gradskom trgu u Subotici. Fotografije možete videti na ovom linku:
Gabor Sagmajster: novi motor za reli Dakar 2012.

Najpoznatiji domaći motociklista Gabor Sagmajster priprema za se za svoj peti nastup na Dakar reliju, koji se od 1. januara vozi pustinjama i bespućima Južne Amerike – Argentini, Čileu i Peruu. Sagmajster je uspeo u svojoj nameri da nabavi novi, lakši motocikl - KTM, sa motorom zapremine 450 kubika i 75 konjskih snaga. Uz novu mašinu i pozitivnu energiju šestočlanog tima, Sagmajster očekuje da ove godine popravi najbolji dosadašnji rezultat – 24. mesto u klasi, na reliju gde je najveći uspeh zapravo završiti trku.

Pred Sagmajsterom je još oko mesec dana žestokih fizičkih priprema za takmičenje. I ove godine uz Sagmajstera je i Grad Subotica, odnosno resor za sport i omladinu Nastup Sagmajstera na ovogodišnjem Dakar reliju pomogli su i brojni sponzori koje predvode generalni pokrovitelji Europetrol i Eurogas, a od ove godine u sponzorskom pulu je i subotička kompanija Emintent sa brendom “Legend”.

Gabor Sagmajster, kako sada stvari stoje, biće jedini predstavnik Srbije na tradicionalnom Reliju Dakar. Kroz Argentinu, Čile i Peru biće voženo 14 etapa u dužini od 8.500 kilometara. Za Reli Dakar, koji se četvrti put uzastopno održava u Južnoj Americi, do sada je prijavljeno 465 vozila, od kojih 171 automobila, 185 motocikala, 33 kamiona i 76 terenskih vozila.

Gabor Sagmajster

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8936
Povezane teme

europetrol

dakar 2012

Gabor Sagmajster

eurogas

legend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.