Komentara: 3
Pregleda: 2631

Fudbalerke Spartaka zebeležile i treću pobedu u nizu

01.09.2015. u 10:33h
Izvor: Subotica.com
Juče je na terenu Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Novom Sadu (Veternik) održan vojvođanski derbi između Vojvodine i Spartaka u kojem je šampion iz Subotice ostvario očekivanu i nastavio niz koji sada iznosi tri pobede u nizu.
Fudbalerke Spartaka zebeležile i treću pobedu u nizu

Fudbalerke Spartaka posao su završile već u prvom poluvremenu. Rani pogodak, već u drugom minutu meča postigla je Nikolićeva, nepunih desetak minuta kasnije prednost je udvostručila Poljakova, a tačku na rezultat već u prvom delu meča stavila je Krstićeva na isteku 45' minuta.

Vojvodina - Spartak 0:3 (0:3)
Nikolić 2', Poljak 10', Krstić 45'

ŽFK "Vojvodina":  Đapić, Golubović, Kolarić, Trajković, Savanović, Janković (Garić), Gavrilović, Kovačević (Trbojević), Milijar (Vujadinović), Delić, Milanović

ŽFK "Spartak": Kostić (Cetinja), Vajda, Krstić, Radanović, Nikolić, Malešević (Markovska), Poljak, Filipović (Pavlovic), Ilić, Matić (Marenić), N'gaska

U narednom kolu ŽFK "Spartak" dočekuje pretposlednju ekipu lige, Slogu Radnički iz Zemuna i biće to prilika da se još jednom demonstrira svo fudbalsko znanje uz obilje pogodaka u mreži gostiju.

U oktobru šampionke Srbije očekuje dvomeč u Ligi šampiona protiv izuzetno moćne ekipe Volfsburga sa kojima se sastaju 8. i 15. oktobra, prvo na stadionu "Vujadin Boškov", a zatim u Volfsburgu. Do tada plavo-bele iz Subotice nekoliko prvenstvenih mečeva koji će poslužiti kao priprema pred predstojeće evropske izazove. a nije isključeno ni da će ŽFK "Spartak" pokušati da odigra trening utakmicu sa nekom inostranom ekipom koja je većeg renomea i sa kvalitetnijim igračkim kadrom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2631
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.