Komentara: 1
Pregleda: 2281

Fudbalerke Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

30.04.2015. u 01:16h
Na Gradskom stadionu u Subotici danas je odigran meč četvrtfinala Kupa Srbije u kojem je Spartak, aktuelni vlasnik trofeja ovog takmičenja, dočekao ekipu Poleta i sasvim zasluženo pobedom visokim rezultatom obezbedio nastavak i put ka odbrani trofeja.
Fudbalerke Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

Spartak je prema očekivanom savladao Polet iz Sivca u četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije.

Tim Borisa Arsića poveo je već  drugom minutu pogotkom Alegre Poljak. Na 2:0 povisila je Filipovićeva, a zatim je Nikolićeva olako dva puta zatresla mrežu i u 30. minutu Subotičanke su vodile sa 4:0. Do isteka prvog dela Plave golubice prednost su povisile na 6:0.

U drugom poluvremenu igračice Spartaka nastavile su u istom ritmu i gošće iz Sivca počastile sa još šest golova. Precizne su bile Nikolićeva, Pavlovićeva, Ilićeva i Damjanovićeva za plasman u polufinale Kupa Srbije.

Spartak – Polet 12:0 (6:0)
Poljak u 2. i 80 ,Filipović u 9, Nikolić u 11, 30, 42, 54. i 90, Slović u 34, Pavlović u 58, Ilić u 75, Damjanović u 77. minutu.

SPARTAK: Kostić  (Mihajlović), Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević (Baka), Poljak, Filipović, Nikolić, Damjanović, Pavlović.

POLET: Erdei, Banjeglav, Liščević, Bezbradica, Zindović, Selak, Vuković (Matković), Radinović, Abdulahi, Rajković, Časar (Caković).

Fudbalerke Spartaka naredni meč (2. kolo plejofa) igraju u nedelju, 3. maja, kada će pokušati da još jednom savladaju LASK Crvenu zvezdu.

Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2281
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.