Komentara: 0
Pregleda: 2675

Fudbalerke Spartaka u nedelju dočekuju ŽFK "Trijumf" iz Kragujevca

19.09.2014. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Takmičenje u fudbalskoj superligi za žene ovog vikenda ulazi u šesto kolo, a posle prvih pet kola šampion iz Subotice ima maksimalan bodovni učinak i gol razliku +29 (bez primljenog gola). U nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu ŽFK "Spartak" dočekuje ŽFK "Trijumf". Ulaz je besplatan.
Fudbalerke Spartaka u nedelju dočekuju ŽFK "Trijumf" iz Kragujevca

Zbog obaveza igračica Spartaka prema svojim preprezentacijama prvenstvo je bilo prekinuto na dve nedelje. ŽFK "Spartak" je dao čak 8 reprezentativki koje su igrale za svoje reprezentacije - Srbiju (U19 i seniorke), Bosnu i Hercegovinu i Obalu Slonovače. One igračice koje nisu imale ovakve obaveze vredno su trenirale na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Subotici.

Posle reprezentativne pauze sezona za Spartak se nastavlja domaćinstvom ekipi "Trijumf" iz Kragujevca koja dosada nije dokazala da je dostojna svog imena jer nemaju nijedan trijumf u prvih 5 kola, a ono što imaju je negativnu gol razliku od -10.

Utakmica koja se igra u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu svakako neće biti veliki izazov za "golubice", ali svaka ovakva utakmica dobro dođe da se ekipa dodatno uigra, pokaže svoj potencijal i golgeterske sposobnosti, pogotovo posle dvonedeljne pauze većine igračica koje nisu nastupale za nacionalne selekcije. Ulaz je, kao i do sada, besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2675
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.