Komentara: 0
Pregleda: 1765

Fudbalerke Spartaka plejof počele pobedom protiv Mašinca (3:0)

27.04.2015. u 14:06h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici juče je odigrano 1. kolo plejofa za šampiona Srbije u sezoni 2014/15. Aktuelne šampionke nastavile su uspešan niz iz ligaškog dela i bez veći problema savladale niški Mašinac rezultatom 3:0. U narednom kolu sledi gostovanje u Kruševcu.
Fudbalerke Spartaka plejof počele pobedom protiv Mašinca (3:0)

U lepoj i dinamičnoj utakmici domaće igračice su imale blagu terensku prednost koju su znalački iskoristile.

Vodeći gol je postignut već u 4. minutu nakon efektnog duplog pasa između Matić i Poljak, koji je Poljakova krunisala pogotkom. U 35. minutu i Nikolićeva se upisala u listu strelaca nakon odlično izvedenog kornera od strane Tijane Krstić.

Treći pogodak postiže Matić nakon preciznog dodavanja Poljakove koja se u protivnički šesnaesterac probila po desnoj strani.

Fudbalerke Spartaka plejof počele pobedom protiv Mašinca (3:0)

Foto: ŽFK "Spartak"

ŽFK "Spartak" – ŽFK "Mašinac" 3:0 (2:0)

SPARTAK: Kostić, Ilić, Krstić, Radanović (Vajda), Slović, Malešević (Pavlović), Poljak, Matić (Marenić), Nikolić, Damjanović, Filipović

MAŠINAC: Marinković, Šarac (Štimac), Stevanović, Smiljković, Mišeljić, Stanković, Milivojević, Dimitrijević (Brandić), Kožović, Trnavac (M.Stanković), Krstić

Plavo-bele u sredu, 29. aprila, na Gradskom stadionu od 16,30 časova igraju utakmicu četvrt-finala Kupa protiv ekipe "Polet" iz Sivca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1765
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.