Komentara: 0
Pregleda: 2281

Fudbalerke Spartaka lako do šeste uzastopne pobede

21.09.2014. u 23:51h
Izvor: Subotica.com
ŽFK "Spartak" upisao je danas popodne i šestu pobedu u nizu za maksimalnih 18 bodova, tri boda više od prvih pratilaca Napretka i LASK Crvene zvezde. Danas je na Gradskom stadionu sa ubedljivih 9:0 poražen kragujevački "Trijumf". U narednom kolu ŽFK "Spartak" gostuje trećeplasiranoj LASK Crvenoj zvezdi.
Fudbalerke Spartaka lako do šeste uzastopne pobede

Kolo za kolom, pobeda za pobedom, po navici ubedljivo i efikasno. Današnji protivnik nije bio izazov za srpske šampionke, ali to nije smetalo da pokažu svoj raskošan talenat i zavidnu efikasnost za visoku pobedu od 9:0 (5:0) protiv ekipe "Trijumf" iz Kragujevca.

Gošće su u Suboticu došle sa svih pet poraza u nacionalnoj Super ligi, na noge šampionu Srbije koji se i ove godine pokazao kao neprikosnoven među domaćim ekipama. Neizvesnosti očekivano nije bilo, samo je bilo pitanje ko će ovog poslepodneva odskočiti i koga ćemo podvući sa duplom linijom. Danas ta čast pripada mladoj i vrsnoj fudbalerki Alegri Poljak koja je igrom i efikasnošću još jednom pokazala da u njoj Spartak ima svetlu budućnost. Alegra je danas bila četverostruki strelac, ali dala je i veliki doprinos u kreiranju povoljnih šansi i kroz asistencije.

igračice Trijumfa su i pored visokog poraza ipak ostavile lep utisak, barem što se tiče prvog poluvremena, ali kvalitet domaće ekipe došao je do izražaja, što govori i sam rezultat.

Fudbalerke Spartaka lako do šeste uzastopne pobede

foto: ŽFK "Spartak"

ŽFK "Spartak" - ŽFK "Trijumf" 9:0
Slović 14'; Poljak 22', 35', 43', 50'; Filipović 28', 48'; Marenić 49'; Stefanović (autogol) 69'

Za Spartak su nastupile: Ivanov, Radanović, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak, Filipović, Nikolić(Živković), Čanković, Marenić. Za Trijumf su nastupile: Petrović, Šljivić(Vasić), Gačić, Rosić, Milosavljević (Biberčić), Kostova, Radisavljević, Stefanović, Šebek, Stojimirović, Samčović.

U narednom kolu ŽFK "Spartak" gostuje trećeplasiranoj LASK Crvenoj zvezdi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2281
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.