Komentara: 0
Pregleda: 1688

Fudbalerke Spartaka igrale nerešeno sa Mašincem (1:1)

18.05.2015. u 12:39h
Izvor: Subotica.com
Mirna utakmica i podela bodova na stadionu "Delijski vis" u Nišu u meču 4. kola plejofa. Povela je domaća ekip u 19' minutu meča (Stanković), a izjednačujući pogodak postigla je zlatna kopačka Evrope Milena Nikolić u 71. minutu za konačnih 1:1.
Fudbalerke Spartaka igrale nerešeno sa Mašincem (1:1)

Fudbalerke Spartaka i Mašinca za samo četiri dana odigrale su dva duela u Nišu - prvi je bio u Kupu kada je Spartak očekivano bio uspešniji i napredovao u finale u kojem će se 6. juna sastati sa LASK Crvenom zvezdom, a drugi juče u 4. kolu plejofa, u meču koji nije imao rezultatsku važnost pa je nekako bilo i očekivano da će se možda odigrati malo rasterećenije, da ne kažemo opuštenije.

Iako smo navikli na visoku efikasnost plavo-belih iz Subotice jučerašnje nedeljno popodne bilo je mirno što se tiče efikasnosti pa su tako ekipe postigle po jedan pogodak i podelile bodove.

Mašinac - Spartak 1:1 (0:1)

ŽFK Mašinac: Marinković, Stevanović, Smiljković, Mišeljić, Stanković, Milivojević, Trbulin (Dimitrijević), Kožović, Vasiljković (Trnavac), Ivanović (Lazarević), Krstić

ŽFK Spartak: Kostić, Ilić, Krstić (Vajda), Radanović, Slović, Malešević (Pavlović), Poljak, Filipović, Nikolić, Damjanović, Matić (Marenić).

Spartak je još u prošlom kolu "overio" petu uzastopnu titulu, šestu u 45 godina dugoj istoriji i već se prave planovi za novo učešće u kvalifikacijama za UEFA ligu šampiona, takmičenje u kojem je Spartak već godinama redovan učesnik.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1688
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.