Komentara: 2
Pregleda: 2401

Fudbalerkama Spartaka pripao derbi kola protiv LASK Crvene zvezde (0:2)

30.09.2014. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
U prvoj utakmici 7. kola fudbalske Super lige za žene juče su sastali Spartak i LASK Crvena zvezda. Subotičanke su na gostovanju u Beogradu zabeležile sedmu uzastopnu pobedu pošto su savladale rivalke sa 2:0 (1:0). U narednom kolu ŽFK "Spartak" gostuje u Zemunu.
Fudbalerkama Spartaka pripao derbi kola protiv LASK Crvene zvezde (0:2)

Fudbalerke Spartaka nastavile su sa odličnim igrama u domaćem prvenstvu i nastavljaju dominantnu vladavinu na terenima u Srbiju. Dvostruki strelac u pobedi Spartaka na gostovanju LASK Crvenoj zvezdi bila je Alegra Poljak koja je svoju ovosezonsku efikasnost podigla na 15 postignutih pogodaka, što ju ubedljivo izdvaja na listi strelaca.

ŽFK "LASK Crvena zvezda" - ŽFK "Spartak" 0:2 (0:1)
A. Poljak 42', 85'

Sedmom uzastopnom pobedom u prvenstvu ŽFK "Spartak" sa maksimalnih 21 bodova drži vrh tabele. Statistika kaže da su postigli 40, a nisu primili niti jedan gol. Prvi pratilac kruševački Napredak zaostaje 6 bodova, ali ima i jednu utakmicu manje. Ekipa Trijumfa je i dalje bez bodova.

U narednom kolu ŽFK "Spartak" u subotu igra protiv Sloge u Zemunu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2401
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.