Komentara: 8
Pregleda: 4318

Fudbaleri Spartaka za kraj sezone dočekuju Rad, ulaz na stadion besplatan

20.05.2016. u 13:42h
Izvor: TV Subotica
U poslednjem kolu plejauta Superlige Srbije u fudbalu, Spartak sutra pred svojim navijačima dočekuje beogradski Rad. Utakmica će biti bez rezultatskog značaja jer su obe ekipe obezbedile opstanak, ali će domaći fudbaleri svakako jurišati na pobedu kojom bi se na najbolji način ove sezone oprostili od svojih navijača.
Fudbaleri Spartaka za kraj sezone dočekuju Rad, ulaz na stadion besplatan

U ovom susretu ruski strateg Andrej Černišov neće moći da računa na štopera Kovačevića zbog kartona i na povređenog beka Brankovića.

- "Sigurno je teško da u ovom trenutku motivišemo igrače zbog toga što su mnogo snage i emocija potrošili u borbi za opstanak, ali su igrači pokazali dobru stranu i uspeli su da dođu do dobrog rezultata u Novom Pazaru. Nadam se da će i u sutrašnju utakmicu ući ozbiljno i da će pobediti." - rekao je kratko Andrej Černišov, trener FK "Spartak"

- "Zadnja utakmica ove sezone koju igramo pred domaćom publikom. To će više biti utakmica bez takmičarskog značaja, jer smo i mi i Rad obezbedili opstanak, ali ćemo svakako dati sve od sebe da tu utakmicu pobedimo i da sezonu završimo pred našom publikom sa pobedom." - izjavio je Antonić

Ove sezone Spartak i Rad sastajali su se dva puta i u tim utakmicama postignuto je ukupno 9 pogodaka, što obećava dobru fudbalsku predstavu u subotu na Gradskom stadionu. Meč je zakazan za 17 časova, a ulaz za sve gledaoce je slobodan.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 4318
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.