Komentara: 6
Pregleda: 2970

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Mladost

31.07.2015. u 16:09h
Izvor: RTV City
U trećem kolu Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka dočekuju pred svojim navijačima ekipu Mladosti iz Lučana. Utakmica je na programu u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu.
Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Mladost

Spartak je u prva dva kola zabeležio remi i poraz bez postignutog pogoтka, i u meč sa ekipom Mladosti ulazi sa imperativom pobede i postizanjem prvih golova u novoj sezoni. Sa druge strane gosti iz Lučana su na premijernoj utakmici nove sezone savladali Jagodinu u gostima sa 3:0, da bi potom uzeli bod kod kuće u meču sa Novim Pazarom koji sa klupe predvodi bivši trener Spartaka Petar Kurćubić.

Po prikazanim rezultatima na početku sezone, Mladost je blagi favorit pred subotnji susret, međutim izabranici Stevana Mojsilovića  će sasvim sigurno dati zadnju reč na terenu, i učiniće sve što je u njihovoj moći da podignu nivo realizacije i da trijumfalno završe meč.

Plavi golubovi će i u ovaj susret ući lišeni usluga sjajnog kapitena Vladimira Torbice, ali su i hendikepirani neigranjem napadača Nemanje Milića, što stvara priliku rezervnim igračima poput zlatnog omladinca Stefana Ilića, Georgijevića i Živkovića da daju sve od sebe za prvu pobedu u novoj sezoni.

– "Odigrali smo dve utakmice i osvojili samo jedan bod, iako smo na tim utakmicama stvorili dosta šansi, oko desetak prilika. Na početku prvenstva imali smo dva sigurna startera, Nemanju Milića najboljeg strelca u prošloj sezoni i kapitena Vladimira Torbicu, koji je naš najiskusniji i najkvalitetniji igrač. Desio nam se peh da su se obojica povredila, Torbica protiv Radnika a Milić u 70. minutu na prošlom meču. To je veliki hendikep za nas jer će izostati u utakmici protiv Mladosti.  Sa druge strane to je prilika za igrače koji čekaju priliku, da se pokažu i dokažu.  Prilika je za Ilića, Georgijevića, Živkovića i Ivanovića da se raspucaju i stvore jednu zdravu konkurenciju u fazi napada." - izjavio je šef struke Spartaka Stevan Mojsilović.

U najavi meča 3. kola Super lige svoj komentar je dao i Srđan Plavšić, mladi prvotimac Spartaka koji je uveren da će njegov tim zabeležiti važnu pobedu.

– "Što pre treba da zaboravimo utakmice iz prva dva kola i treba da se okrenemo našem narednom rivalu, ekipi Mladosti iz Lučana.   Moramo izvući pouke iz dosadašnjih utakmici i očekujemo da ćemo doći do prvog trijumfa u Prvenstvu. Koristim ovu priliku da pozovem Subotičane da nam pruže neophodnu podršku u subotu." - zaključio je Plavšić

Utakmica je na programu u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu. Dnevne ulaznice će se prodavati na biletarnici stadiona iznose, za zapad 300, Istok 250, sever i jug 200 din.

POČELA PRODAJA (POLU)SEZONSKIH ULAZNICA

Prodaja sezonskih i polusezonskih paketa ulaznica počela je u prošli ponedeljak u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova "Dudova šuma"), a prodavaće se svaki radni dan od 9 do 15 časova. Najpovoljnija je kupovina sezonskih ulaznica koji su podeljene u dva paketa - navijački (fan) i porodični. Više informacija u povezanoj vesti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2970

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.