Komentara: 11
Pregleda: 9048
Foto

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Crvenu zvezdu

20.10.2016. u 15:28h
Izvor: Subotica.com
Gradski stadion u Subotici u subotu biće poprište duela Spartaka i Crvene zvezde u okviru 13. kola Superlige. Meč se igra od 15 časova, a cene ulaznica su od 200 do 400 dinara.
Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Crvenu zvezdu

Veliki fudbalski događaj očekuje Subotičane u subotu na Gradskom stadionu, a tim povodom u klupskim prostorijama održana je konferencija za novinare na kojoj je šef stručnog štaba Andrej Černišov kratko najavio meč i izneo očekivanja protiv aktuelnog šampiona Srbije.

- "U subotu nas očekuje teška utakmica protiv izuzetno jakog protivnika, aktulenog šampiona Srbije, ekipe koja se u odnosu na prethodnu sezonu pojačala sa nekoliko dobrih igrača. Verujem da ćemo uz dobro pripremljenu taktiku i adekvatno zalaganje igrača uspeti da se adekvatno suprotstavimo takvoj ekipi. Svi igrači su na raspolaganju, uključujući i Mudrinskog. " - rekao je Černišov

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Crvenu zvezdu

- "Imam taktiku u glavi, ne mogu sve da otkrijem. Znamo odakle preti opasnost, a ne možemo se striktno opredeliti za ofanzivnu ili defanzivnu taktiku. Ono što je za nas bitno je da budemo kompaktni. Igrači moraju da igraju sa srcem, protiv ostalih ekipa je dovoljno odigrati 100 posto, međutim protiv Partizana i Crvene zvezde igrači moraju pružiti 120 posto ukoliko želimo pozitivan rezultat." - zajljučio je šef struke Spartka

Černišov je pozvao Subotičane da dođu na Gradski stadion i podrže Spartak protiv Crvene zvezde, ističući da očekuje da njegova ekipa ostavi srce na terenu i maksimalno napadne favorita.

U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici policije snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, navodi se u saopštenju Policijske uprave Subotica.

Crvenu zvezdu odlikuje brza igra i puno dodavanja, a koliko će im takva igra poći za nogom na čuvenoj travnatoj podlozi Gradskog stadiona u Subotici videćemo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Beogradski crveno-beli imaju samo jedan poraz i to od večitog rivala sredinom septembra, ali posle toga nastavili su sa ubedljivim igrama i sigurnim pobedama.

Sa druge strane Spartak Ždrepčeva krv igra promenjivo. Mnogo bolje rezultate Černišovi puleni pravii su u prvih 5-6 kola, sada su u nizu od dva poraza i jednog remija, ali protiv Crvene zvezde, i generalno timova "velike trojke" Spartak zna da iznenadi i pruži odlične partije.

Meč se igra u subotu od 15 časova, kapije stadiona (ukupno četiri na svakoj strani stadiona) biće otvorene 2 časa ranije. Ulaznice se mogu kupiti danas i sutra (četvrtak i petak) na SRC "Prozivka" od 10 do 22 časa, dok će se u subotu prodavati isključivo na Gradskom stadionu (glavni ulaz) od 12 do 15 časova.

Što se tiče cena ulaznica, one su, za sever (navijačka grupa "Marinci") 200 din, za istok i jug (gostujući navijači) 350 din i zapad 400 din. Iz FK "Spartak" napominju da je ulaz za osnovce besplatan.

Posetiocima ovog dešavanja, koji je proglašen mečom visokog rizika, biće dozvoljeno da unesu kišobrane na stadion, dok će flašice sa pićem, upaljače i kovanice oduzimati na ulazu.

Izvor: Subotica.com
Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda) Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda) Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda) Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda) Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda) Najava meča 13. kola Superlige (Spartak - Crvena zvezda)
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 9048

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.