Komentara: 0
Pregleda: 2696

Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju Radnik

29.11.2016. u 13:19h
Izvor: Subotica.com
Ove nedelje odigraće se dva kola Superlige. Vanredno kolo igra se u sredu, a Spartak ugošćuje Mladi Radnik. Meč se igra od 13 časova, a ulaz na Gradski stadion je besplatan.
Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju Radnik

Uoči meča 18. kola Superlige između Spartaka i Radnika iz Surdulice govorili su šef stručnog štaba Spartaka Andrej Černišov i prvotimac Đorđe Ivanović.

Strateg "golubova" rekao je da je posle utakmice u Nišu akcenat stavljen na oporavak igrača, ali i da se isti pripremaju za predstoječi prvenstveni meč.

Spartak u ovom duelu neće moći da računa na defanzivca Anđića koji odrađuje suspenziju zbog parnih kartona, ali raduje povratak Krmara koji polako trenira sa ekipom.

Gosti iz Surdulice su promenili trenera i Černišov očekuje da će se neminovno promeniti i taktika, isto tako misli da će se oni prevashodno bazirati na odbrambene zadatke, a svoje šanse koristiti kroz protivnapade.

Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju Radnik

Mladi golgeter Spartaka očekuje tešku utakmicu, ali veruje da njegova ekipa ovaj meč može da dobije i time zadrži plasman u gornjem delu tabele koji vodi u plejof.

Meč 18. kola igra se u sredu od 13 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Ulaz je besplatan. Već za vikend "golubove" očekuje dugačak put na jug Srbije, na duel sa Novim Pazarom koji ove sezone igra neprepoznatljivo, odnosno daleko ispod svog renomea i trenutno se nalazi u zoni koja vodi borbu za opstanak, dok Spartak i dalje obitava u sredini tabele, na 7. poziciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2696

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.