Komentara: 4
Pregleda: 2627

Fudbaleri Spartaka sutra protiv Jagodine za novu seriju dobrih rezultata

12.09.2014. u 14:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka posle dvonedeljne pauze u 5. kolu JSL dočekuju ekipu Jagodine i nadaju se pravljenju nove serije dobrih rezultata sa kojima su započeli novu sezonu. Utakmica se igra sutra od 16,30 časova na Gradskom stadionu.
Fudbaleri Spartaka sutra protiv Jagodine za novu seriju dobrih rezultata

U prva četiri kola Spartak je postigao 2 gola, a primio samo jedan gol i to u poslednjoj utakmici i minimalnom porazu protiv Crvene zvezde i sa bilansom 2 pobede i po jedan poraz i nerešen rezultat trenutno se nalazi na 7 mestu sa 7 osvojenih bodova, isto koliko i OFK Beograd, Borac i Novi Pazar.

Odbrana se u prethodnom periodu pokazala kao vrlo pouzdana, ali zato postoji veliki problem sa realizacijom što bi trebalo vrlo brzo da se popravi kako zbog neefikasnosti klub ne bi počeo da pada u krizu rezultata.

Na današnjoj konferenciji za novinare pred meč protiv Jagodine javnosti su se obratili šef struke Petar Kućubić i navalni igrač Nemanja Milić.

Kurćubić je izjavio da je pauzu u prvenstvu njegova ekipa iskoristila da odigra nekoliko kontrolnih utakmica u kojima su priliku dobili mlađi prvotimci, koji su pokazali svoj kvalitet i sve su bliži prvoj postavi.

Spartakovo opredeljenje za ovu sezonu je oslanjanje na sopstveni kadar, na igrače iz omladinske škole koji će uz starije kolege sazrevati i sticati neophodno iskustvo. Iako je klub bogat talentima, kako stoje stvari, uzimajući u obzir protivnika, prednost na sutrašnjem meču trebalo bi da dobiju ipak iskusniji, što ne znači da će mlađi biti izuzeti iz konkurencije.

"Pred nama je ekipa koja je već nekoliko godina u kontinuitetu rame uz rame sa večitima. Dobro su organizovan i stabilan klub, iz godine u godinu prave odličan igrački balans i popunjavaju odlaske kvalitetnim dolascima pa verujem da će se i ove godine nalaziti u samom vrhu nacionalne lige." - izjavio je Kurćubić

Utakmice Spartaka i Jagodine uvek su bile otvorene i obilovale šansama i golovima. Po rečim Kurćubića Spartak Jagodini treba da se suprotstavi disciplinovano i odgovorno, da pokuša da nastavi igre iz prethodnog perioda, ali naravno i da taj kvalitet podiže iz utakmice u utakmicu.

"Spremni smo sutra da odigramo dobru, kvalitetnu i takmičarsku utakmicu i uz malo sreće zabeležimo jedan dobar rezultat" - dodao je Kurćubić

Nemanja Milić sutra očekuje tvrdu i tešku utakmicu, siguran je da obe ekipe podjednako žele da zabeleže pobedu, ali da veruje da će nijanse odlučivati.

Cene ulaznica za sutrašnju utakmicu iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz, dok žene od ove sezone plaćaju redovnu ulaznicu. Sezonska karta za zapadnu tribinu iznosi 2.500 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2627
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.