Komentara: 10
Pregleda: 4489

Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Crvenoj zvezdi

29.08.2014. u 18:29h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka sutra od 19,30 časova na Marakani gostuju Crvenoj zvezdi koja kao i Spartak u prva tri kola ne zna za poraz. Crvena zvezda će biti oslabljena neigranjem donedavnog kapitena i ponajboljeg igrača Nenada Milijaša koji se posle prvenstvenog meča sa Vojvodinom oprostio od šampiona Srbije, dok Spartak konačno može da računa na kompletan igrački kadar. TV Arenasport prenosiće ovaj duel na svom prvom kanalu.
Fudbaleri Spartaka sutra gostuju Crvenoj zvezdi

Na današnjoj konferenciji za novinare pred put u Beograd javnosti su se obratili šef struke Petar Kurćubić i fudbaler Vladimir Kovačević.

Upravo šef struke najavio je naredni meč Spartaka kao težak jer ekipa putuje na noge šampionu Srbije, ekipi koja je imala maksimalan start i koja uz Partizan ima maksimalan broj bodova.

- "Puno smo vremena proveli u pripremi i shvatili smo da ovoj utakmici treba pristupiti malo drugačije nego što smo to radili ranije protiv ove ekipe. Zvezda je izraziti favorit, ali uveren sam da će ekipa dati svoj maksimum. Igraćemo svoju igru, popravićemo neke segmente igre i očekujemo da neke periode dobre igre koje smo imali u prethodnim utakmicama malo produžimo." - izjavio je Kurćubić

Spartak ima mlad tim, u prelaznom roku dosta važnih igrača je napustilo klub, a njihova mesta su zauzele nove snage, omladinski potencijal pretežno iz Spartakove škole fudbala i to su momci koji su sigurno željni dokazivanja protiv velikog rivala. Ko će dobiti priliku da zaigra na najvećem stadionu u Srbiji Kurćubić će verovatno odlučiti pred sam meč, ali izvesno je da ko god izađe neće mu faliti motivacije.

- "Očekujem da Zvezda neće imati loš dan, da će imati veliku podršku publike, ali isto tako da s obzirom na šampionske ambicije iz prijašnjih iskustva neće shvatiti olako ove, uslovno rečeno, male utakmice" - zaključuje Kurćubić

U timu Crvene zvezde protiv Spartaka najverovatnije igraće dva fudbalera koje subotička publika dobro pamti, to su povratnici u Crvenu zvezdu Aleksandar Kovačević i Đorđe Despotović. Iako je A. Kovačević već jednom odigrao prošle sezone protiv Spartaka u visokoj pobedi njegovog tima od 5:0, šef struke Spartaka se nada da upravo njih dvojica neće biti specijalno motivisani protiv svog bivšeg kluba.

Jedan od igrača koji će svoje mesto sigurno naći na travi Marakane je i levi bek Vladimir Kovačević. One veruje u nastavak dobrih igara Spartaka i da će uz maksimalno zalaganje ekipe doći i povoljan rezultat.

- "Idemo na noge šampionu Srbije, ekipi koja igra agresivno, koja nije primila nijedan gol u dosadašnjem toku prvenstva. Dobro smo trenirali, pripremali se i trudili da popravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. Imamo svoje adute, daćemo svoj maksimum i nadam se otići neporaženi sa Marakane" - izjavio je Kovačević.

Za tim Spartaka konkurišu svi sem Zlatkovića koji odrađuje suspenziju. Posle dužeg vremena i zdravstveni bilans je povoljan i šef struke može da računa praktično na svakog licenciranog igrača za ovu sezonu.

Meč 4. kola Jelen super lige igra se sutra od 19,30 časova na Marakani, a obezbeđen je i TV prenos na ArenaSport 1.

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde FK "Spartak" uoči 4. kola i meča protiv Crvene zvezde
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4489
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

spartak crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.