Komentara: 11
Pregleda: 3741

Fudbaleri Spartaka savladali OFK "Beograd" (1:0)

28.02.2015. u 18:03h
Izvor: Subotica.com
Prva utakmica pred domaćom publikom u nastavku sezone donela je Spartaku tri boda posle devet mečeva bez pobede. Na Gradskom stadionu danas je savladana ekipa OFK "Beograd" (1:0), u utakmici u kojoj nije bilo previše uzbuđenja, pogotovo ne pred Spartakovim golom.
Fudbaleri Spartaka savladali OFK "Beograd" (1:0)

Prolećna premijera na domaćem terenu bila je srećna za Spartak, ali nažalost tu sreću su mogli da podele tek sa dvestotinjak ljubitelja fudbala koji što zbog lošeg vremena, što zbog lošeg fudbala, što zbog loših uslova na Gradskom stadionu, nisu došli da u većem broju pruže podršku subotičkom superligašu.

Relativno zanimljivo prvo poluvreme proteklo je pretežno u akcijama na polovini gostiju, a posle petnaest minuta meča malobrojna publika obradovala se golu što je probudilo nadu da bi ovo mogla biti efikasna utakmica, što zbog Spartakovih naleta i agresivnog pristupa koji su forsirali od prvog minuta, što zbog nezainteresovanosti gostiju i njihove smušene odbrane i nedostatka ambicije u napadu.

Drugi deo meča počeo je nešto većom terenskom inicijativom gostiju, ali ni to nije dugo trajalo pošto su se plavo beli brzo konsolidovali i nastavili sa pre svega probojima po bokovima, a zbunjenu odbranu gostiju spašavala je samo sreća, ali i odlični golman

Malobrojna publika postala je još manja kada su navijači Spartaka sa severa na poluvremenu demonstrativno napustili tribinu, ali pre toga iskoristili su priliku da pogrdnim skandiranjem "pozdrave" rukovodstvo kluba, pri tome nisu zaboravili ni trenera Kurćubića kojem su poručili da je vreme da se ide... U drugom delu severna tribina je bila prazna, ostalo je tek nekih 150 posetilaca koji su ispratili Spartak do prve pobede od septembra.

Sledećeg protivnika kojeg će subotička publika imati prilike da gleda na Gradskom stadionu biće Crvena zvezda, koja će sigurno biti atraktivniji protivnik i veći magnet za publiku. Pre ovog meča Spartak će gostovati u Lučanima, povratniku u Super ligu - ekipi Mladosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 3741
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.