Komentara: 5
Pregleda: 3373

Fudbaleri Spartaka savladali Mladost (2:0)

01.08.2015. u 21:56h > 02.08.2015. u 00:12h
Izvor: Subotica.com
Posle remija i poraza usledila je i prva pobeda u Super ligi, a ona se desila na domaćem terenu u duelu protiv Mladosti iz Lučana. Fudbaleri Spartaka u utakmici 3. kola savladali su goste iz Lučana rezultatom 2:0 (1:0). Meč je posmatralo oko tri stotine gledalaca.
Fudbaleri Spartaka savladali Mladost (2:0)

Iako oslabljeni neigranjem kapitena Torbice i napadača Milića, Spartak je uspeo da dođe do željenih bodova uz zapažene igre najmlađih prvotimaca. Kapitensku traku na ovom meču nosio je Plavšić koji je današnji susret odigrao vrlo motivisano i na nivou koji seod njega očekuje.

Vodeći pogodak za Spartak postigao je Makarić na isteku 45. minuta meča, a drugi pogodak, koji je ujedno i potvrdio Spartakovu pobedu, delo je "zlatnog orlića" Miloševića koji je na asistenciju Olića snažno šutirao iskosa sa leve strane, a na putu do mreže intervenisao je protivnički igrač koji je i pomogao da lopta završi iza leđa golmana Mladosti..

Spartak je u ovom duelu bio bolji rival, a stiče se utisak da ni Mladost nije bila u elementu, pogotovo uzimaći rezultate koje su napravili u prva dva kola (pobeda protiv Jagodine, nerešeno sa Novim Pazarom). Pored dve uspešno realizovane prilike Spartak je imao još nekoliko izglednih šansi koje su ovaj trijumf mogle da učine i ubedljivijim.

Meč je ostao u senci povrede Srđana Plavšića koji je danas bio jedan od boljih pojedinaca. On je polovinom drugog poluvremena prinudno morao da siđe sa terena, a ukoliko već sutra znaće se stepen povrede, odnosno da li će šef struke Stevan Mojsilović moći da računa na njega u duelu protiv Partizana koji je na programu neredne nedelje.

Treba izdvojiti detalj i da je od 54' minuta tim Spartaka vodio pomoćni trener Aleksandar Kopunović koji je preuzeo obaveze prvog trenera koji je isključen zbog prigovora.

Meč na Gradskom stadionu u Subotici posmatralo je oko 300 gledalaca.

Spartak - Mladost 2:0 (1:0)
Makarić 45', Milošević 79'

Spartak: Mirković, Farkaš, Kovačević, Antonić, Mezei, Makarić, Jočić, Milošević (80. Marinković), Ivanović (82. Živković), Ilić, Plavšić (65. Jondić).

Mladost: Krznarić, Pešić (69. Protić), Golemić, Živanović, Kitanovski (46. Tešić), Gavrić, Lepović, Mijić, L. Jovanović (56. Živadinović), S. Jovanović, Pavlov.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3373

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.