Komentara: 11
Pregleda: 2983

Fudbaleri Spartaka poraženi od Novog Pazara (0:2)

25.04.2015. u 19:47h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Novog Pazara savladali su danas u Subotici ekipu Spartaka sa 2:0 u utakmici 24. kola Super lige. Oba gola za gostujući tim postigao je Miloš Mijić, koji je pogodio mrežu u 10. i 81. minutu. Ovo je prva pobeda Pazara u Subotici još od 2007. godine, kada su plavo-beli u prvoligaškoj konkurenciji slavili rezultatom 4:3.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Novog Pazara (0:2)

Spartak je došao u zaostatak u ranoj fazi meča pošto je Novi Pazar iskoristio jednu nekoliko izglednih šansi koje je stvorio za kratko vreme. Mijić je na asistenciju Kecapa bio spretniji od Kovačeviča i doveo svoj tim u prednost.

Posle primljenog pogotka igra se preselila na drugi deo terena, Spartak je stvarao šanse, ali Novi Pazar je bio opasan u kontranapadima, kada su prilično lako iznosili loptu i transformisali se u fazu napada.

Prvi deo susreta završen je minimalnim vođstvom gostiju, u drugom delu očekivala se ofanzivnija i konkretnija igra domaćih, ali ona je nažalost izostala. Spartakovi napadi nisu bili previše opasni za Pazarce, a sa druge strane gostujuća ekipa je demonstrirala organizovanu odbranu i koncentraciju u odsudnim momentima.

Kako se meč bližio kraju Spartak je sve više pritiskao, a još jednom je došla do izražaja igra u tranziciji gostujuće ekipe koja je drugim golom Mijića u 81' minutu duplirala prednost, što je ispostavilo se bio i konačni rezultat.

Ovo je prva pobeda Pazara u Subotici još od 2007. godine, kada su plavo-beli u prvoligaškoj konkurenciji slavili rezultatom 4:3. Ova pobeda gostima iz Novog Pazara povećala je šanse da uspeju u ambicijama da zaigraju u Evropi, a Spartkov poraz doneo još teži položaj u borbi za opstanak u Super ligi.

U narednom kolu ekipa Stevana Mojsilovića gostuje u Čačku, povratniku u Super ligu - ekipi Borca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 2983
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.