Komentara: 15
Pregleda: 3703

Fudbaleri Spartaka poraženi od Javora (2:0)

25.07.2015. u 21:05h > 21:59
Izvor: Subotica.com
Posle nerešenog rezultata na startu sezone fudbaleri Spartaka u narednom kolu su zabeležili poraz i to protiv još jednog "novajlije" u super ligi. U današnjem meču odigranom u Ivanjici Javor je bio uspešniji rezultatom 2:0 (2:0).
Fudbaleri Spartaka poraženi od Javora (2:0)

Igrači oba tima od prvog minuta krenuli su u iskreno nadmetanje, ali do prve prilike na meču, ispostavilo se i vodećeg gola, došli su domaći preko Dražića u 14' minutu meča.  Pod euforijom vodećeg gola Javor je nastavio da napada i samo pet minuta kasnije preko bele tačke duplira prednost za velikih 2:0 sa kojom su i otišli na pauzu. Penal za Javor je posledica neopreznog starta Mezeija u šesnaestercu Spartaka koji je bio dovoljnog intenziteta da sudija Igor Stojiljković pokaže na najstrožu kaznu, a precizan je bio Docić.

Drugi deo meča fudbaleri Spartak suočeni za velikim zaostatkom počeli su jedino kako su mogi - agresivnije i preciznije, a takva igra naterala je domaće da se malo povuku, na šta je pomalo uticao i rezultat koji je bio i više nego zadovoljavajuć za njih posle prvih 45 minuta meča.

Nekoliko polušansi u prvih desetak minuta nastavka imali su Milić, Milošević i Plavšić, ali to nisu bile prilike koje su mnogo zabrinule domaću publiku. Krajem 60' minuta iz igre u ekipi Spartaka izašli su Ivanović, Milić i Makarić koje su zamenili Ilić, Jondić i Georgijević. Do kraja meča smenjivale su se akcije obe ekipe, ali do promene rezultata nije došlo.

Posle dva odigrana meča subotički superligaš ima osvojen 1 bod. U narednom kolu Spartak dočekuje Mladost iz Lučana, a taj meč će se igrati naredne subote sa početkom u 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 3703
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.