Komentara: 9
Pregleda: 2924

Fudbaleri Spartaka poraženi na gostovanju u Novom Pazaru (1:0)

18.10.2014. u 23:49h
Izvor: Subotica.com
Uspeo je Spartak da odoli naletima Pazaraca do poslednjih desetak minuta kada je odbrana poklela, što je Kecap iskoristio da zatrese mrežu Spartaka i ispostavilo se donese svom timu tri boda. U narednom kolu Spartak dočekuje čačanski Borac.
Fudbaleri Spartaka poraženi na gostovanju u Novom Pazaru (1:0)

U prvom delu mrežu Spartaka odlično je čuvao Janošević koji je odlično intervenisao u nekoliko navrata i sprečio Pazarce da dođu i prednost.

Odličnu šansu u drugom poluvremenu (71') imao je Torbica koji je u pomenutom minutu bio oči u oči sa golmanom Zečevićem, ali je ovaj sjajno intervenisao i spasio domaćine.

U 80' minutu meča fudbaler Novog Pazara Udovičić probio je po levoj strani, kao na tacni uposlio Kecapa, koji je bio najviši u skoku i loptu poslao u donji desni ugao Janoševićevog gola.

U 90' minutu Lukić je imao izglednu priliku za izjednačenje, ali nije bio dovoljno koncentrisan. Do kraja meča nije bilo povoljnijih prilika za promenu rezultata.

Obe ekipe su igrale otvoreno i dopadljivo za oko, nije stvoreno mnogo stopostotnih šansi, ali je itekako bilo mnogo pokušaja koji su zahvaljujući odličnim intervencijama golmana ostale na šansama, sem pomenute u 80' minut koja je Spartak koštala gubitka 3 boda. Fudbaleri Spartaka i u Novom Pazaru su igrali borbeno, što ih krasi veći deo sezone.

Detalj vredan pomena je ok 5.000 gledalaca koji su bodrili pre svega domaću ekipu, pogotovo što se znalo od ranije da Spartak neće moći da računa na podršku jer je utakmica još ranije proglašena mečom visokog rizika, te je subotička ekipa još ranije obavestila domaćina da neće organizovano voditi svoje navijače.

Posle 9 odigranih utakmica Spartak zauzima 6. mesto na tabeli Jelen Super lige. U narednom kolu Spartak dočekuje čačanski Borac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2924
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.