Komentara: 20
Pregleda: 4550

Fudbaleri Spartaka igrali bez pogodaka sa Radničkim 1923

22.04.2014. u 20:11h
Izvor: Subotica.com
U fudbalskoj Super ligi Srbije danas se igralo 25. kolo u kojem je Spartak ugostio kragujevački Radnički i posle vrlo loše partije obe ekipe, ako se izuzme poslednjih 5 minuta susreta, rezultat je zavšen najnepopularnijim rezultatom - 0:0.
Fudbaleri Spartaka igrali bez pogodaka sa Radničkim 1923

Na Gradskom stadionu u Subotici domaći fudbaleri su tokom prvih 45 minuta igre imali loptu više u posedu, ali to nisu uspeli da iskoriste, kao ni gosti koji su uglavnom vrebali grešku Spartaka i čekali šansu iz kontranapada, ali promene rezultata tokom prvog dela nije bilo.

Razvoj sutuacije na terenu nije se promenio ni tokom drugog dela utakmice, pa je ovaj duel okončan bez pobednika. Najveća uzbuđenja desila su se poslednjih desetak minuta kada je Spartak zaigrao značajno agresivnije i stvorio par šansi, ali gosti su nastavili da vrebaju iz kontri i umalo im se to i nije isplatilo.

Na tribinama je, uslovno rečeno, bilo najzanimljivije, pesme podrške nije bilo, ali mogle su se čuti razne poruke, a u nedostaku konkretnih akcija na terenu zabava se prebacila na tribine. Navijačka grupa koja prati Spartak danas nije bila na severnoj tribini, u prvom poluvremenu su bili podeljeni na istoku i bočnom delu zapada, a u drugom su nastavili da se "zabavljaju" na istočnom delu.

Loš fudbal i još jedno gubljenje bodova na domaćem terenu na kraju meča doveli su do salvi zvižduka sa zapadne tribine Gradskog stadiona.

"Hteli smo pobedu, ali je Spartak bio bolji. Imali smo i mi šanse ali ih nismo iskoristili. Nerešen rezultat je najrealniji", vrlo kratak je bio Dragoljub Bekvalac, koji je po drugi put debitovao u ulozi šefa struke Radničkog. Vrlo slična izjava i od Kanatlarovskog, šefa struke Spartaka: "Borbena utakmica, bodovi su bili potrebni i Spartaku i Radničkom. Mi smo kontrolisali utakmicu, imali veći posed lopte, ali kao i oni nismo koristili svoje šanse".

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac) Fudbal: Spartak - Radnički (Kragujevac)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 dana
Komentara: 20
Pregleda: 4550
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.