Komentara: 1
Pregleda: 1785

Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan u nedelju od 13 časova

28.11.2015. u 15:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka dočekuju Partizan u nedelju od 13 časova

U 19. kolu Super lige Srbije u nedelju na Gradskom stadionu sastaće se Spartak i Partizan. Beograđani igraju najlošiju sezonu u novijoj istoriji kluba, ali rezultati u poslednje dve utakmice protiv Novog Pazara i AZ Alkmara u Ligi Evrope pokazuju da je novi trener crno belih Ljubinko Drulović podigao ekipu iz letargije.

Spartak je poslednju pobedu nad Partizanom izvojevao 4. decembra 2013. godine u završnici Kupa Srbije pogodcima nekadašnjih prvotimaca Dine Šarca i Aleksandra Noskovića, da bi potom u naredne 4 utakmice doživeo isto toliko poraza uz gol razliku 10:2.

Uoči ovog meča u petak je održana konferencija za novinare na kojima su se javnosti obratili prvotimac Janko Tumbasević i šef struke Spartaka Andrej Černišov, koji je izjavio dae zadovoljan radom fudbalera i najavljuje da jednoj od najboljih ekipa Srbije neće biti lako u Subotici,

UTAKMICA POVIŠENOG RIZIKA

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio je ovu utakmicu, utakmicom povišenog rizika. Iz Policijske uprave Subotica skreću pažnju posetiocima ovog događaja da je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava zabranjeno i da će svako izazivanje nereda u okolini i na stadionu, koje može ugroziti bezbednost prisutnih biti sankcionisano.

– "Spremali smo se dobro za meč protiv Partizana. Sve ono što smo planirali uspešno smo i ispunili. Znamo da ćemo u nedelju ugostiti veoma dobru ekipu, a to obećava dobru i interesantnu utakmicu protiv najveće ekipe u Srbijim. Mislim da je svakom igraču zanimljivo da igra protiv takve ekipe. Mislim da ćemo i mi i rivali prikazati dobar fudbal i biti deo dobre utakmice. Očekujem i dobru posetu na tribinama." - izjavio je Černišov

Utakmica Spartak Partizan igra se u nedelju od 13h.

Ulaznice za ovaj susret će stajati 400 dinara za zapad, 350 dinara za istok i jug, sever će koštati 200 dinara dok će dečija ulaznica stajati 100 dinara. Pretprodaje ulaznica neće biti, a ulaznice će moći da se kupe na sam dan utakmice.

Prodaja će biti organizovana na Gradskom stadionu i počeće u 10h. Na zapadu će biti 2 prodajna mesta, za istok i sever jedno i za jug jedno prodajno mesto. Iz kluba apeluju na fer i korektno navijanje, a takođe i da se izbegnu gužve ranijim dolaskom na stadion čije će kapije biti otvorene 2h ranije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1785
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.