Komentara: 5
Pregleda: 2416

Fudbaleri Spartaka danas protiv Voždovca (17,30 časova)

03.05.2015. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom stadionu u Subotici danas od 17,30 časova odigraće se meč 26. kola Jelen super lige u kojem će Spartak dočekati Voždovac. Ovo je duel koji je vrlo važan u borbi za opstanak, a Klub je iskoristio priliku da pozove sve kojima je Spartak u srcu da dođu danas na stadion i podrže ekipu u važnom meču.
Fudbaleri Spartaka danas protiv Voždovca (17,30 časova)

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još pet mečeva, uključujući i ove današnje, a Spartak se trenutno nalazi u vrlo nezavidnoj poziciji. U preostalih pet kola Spartak očekuje težak raspore sa ekipama koje se bore ili za titulu ili za opstanak.

Pre nešto više od tri nedelje desile su se promene u stručnom štabu, ali to nažalost nije donelo promene na bolje u rezultatskom bilansu pa je tako Spartak ove sezone, u dosadašnjem delu osvojio samo 24 boda (od mogućih 78) i to zabeležio tek 6 pobeda, 12 poraza i 7 nerešenih susreta koji ga trenutno pozicioniraju na deobu između 12. i 14. mesta na tabeli i ima jedna bod više od današnjeg protivnika koji je već jednom nogom u nižem rangu.

Spartakov niz bez pobede traje od Jagodine koja na njenom terenu pobeđena sa 3:1, od tada je subotički superligaš pretrpeo četiri poraza, dok je protiv Napretka igrao 0:0.

Fudbaleri Spartaka danas protiv Voždovca (17,30 časova)

Današnji meč je od izuzetnog značaja za ekipu Stevana Mojsilovića, koja do kraja prevenstva još gostuje Partizanu koji se bori za titulu, dočekuje Donji Srem koji se kao i Spartak bori za opstanak, gostuje odličnoj ekipi Rada i u poslednjem kolu dočekuje olično organizovani i kvalitetni klub - Čukarički.

Po rečima šefa struke  igra njegovog tima je na zadovoljavajućem nivou, ali problem je realizacija.

- "Atmosfera u timu pred utakmicu sa Voždovcem je odlična, a igrači odlično rade na treninzima. Mislim da igramo jako dobar fudbal. U Čačku smo odigrali najbolju utakmicu od kako sam preuzeo ekipu, u visokom ritmu svih devedeset minuta sa dosta stvorenih situacija koje bi trebale da se završe golovima. Jedina zamerka je da nas gol neće. U ove tri utakmice bilo je jako puno situacija gde smo morali zatresti mrežu. Nadam se da će se to danas preokrenuti u našu korist i da će biti golova u mreži Voždovca. Kao i u svaku utakmicu od igrača tražim da meč uđu sa namerom da daju sve od sebe, najbolje što mogu, onako kako i treniraju, odnosno kako su odigrali tri protekle utakmice. Očekujem da će napokon biti i golova u mreži protivnika." - konstatovao je Mojsilović

Igrači Spartaka su od sinoć u karantinu. Na današnjem meču će izostati vrlo važan ofanzivni igrač, mladi reprezentativac Srđan Plavšić, koji se povredio i predstoji mu duža pauza. Dukić je dobio karton protiv Borca zbog čega takođe izostaje, dok svi ostali konkurišu za prvi tim.

Meč 26. kola između Spartaka i Voždovca igra se danas na Gradskom stadionu sa početkom u 17,30 časova, a stručni štab i igrači pozvali su publiku da dođu na stadion i da podršku subotičkoj ekipi, koja će im mnogo značiti u teškoj borbi za opstanak u superligaškom društvu.

Cene ulaznica iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz uz pratnju roditelja, dok žene plaćaju redovnu ulaznicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2416
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.